luni, decembrie 01, 2014

Lumanari de Advent



Afara ninge cu fulgi maaari, albi si pufosi, un minunat inceput de iarna.Ca niciodata, exact  de la intai decembrie :). 
Urmeaza o perioada destul de aglomerata, dar frumoasa.Am foarte multe lucruri de facut, dar si foarte multe lucruri pe care imi doresc sa le fac :). Mai sunt patru saptamani pana la Craciun - asa numita perioada de Advent- si, ca de fiecare data in ultimii ani, am realizat un mic aranjament cu patru lumanarele.
Initial am vrut sa cumpar unul, dar pana la urma m-am gandit sa inchei acest an cu gandul la cuvantul-simbol pe care mi l-am ales in ianuarie, si anume SIMPLITATE.
Asa ca am realizat ceva extrem de simplu, cu ce am avut prin casa :
  • 4 borcanele mici
  • 4 lumanari mici
  • 4 bucati de panglica
  • silicat (se poate folosi si sare grunjoasa)

Urmeaza sa facem si un calendar de Advent, tot foarte simplu si usor de realizat.
Voi pregatiti ceva special pentru aceasta perioada?
Daca da, astept ideile voastre la link-party-ul de Craciun!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg60IEE9JAeElKI-0kAf5A1MVemYQ9K1hnSnYWsoV-nXjFdZ9QW_uaQl2zCeXVBQ3P3u5YHx31Ah7XZFSJRjr8EQsTSSsYqhMlWFlEPB9OlKiu5Bg3RsohPFraNxeOy2ScU8UFpeXiy23U/s1600/e1.jpg

Idei de Craciun - link party deschis pana pe 25 decembrie!

Putem spune ca astazi a inceput Sezonul Sarbatorilor de Iarna!E perioada mea preferata din an, cand totul straluceste de luminite multicolore, casele se impodobesc frumos si gospodinele pregatesc tot felul de bunatati. Si mari si mici ii asteapta nerabdatori pe Sfantul Nicolae si pe Mos Craciun, colindele ne bucura sufletul si parca in jur e mai multa iubire.


M-am gandit sa deschid o colectie de linkuri cu idei de Craciun, fiindca stiu ca aveti idei si momente extraordinare de impartasit!Puteti posta orice articol legat de aceasta perioada: idei de crafturi, retete, momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi, decoruri pentru casa, bradul de Craciun, idei de cadouri, cum cheltuim/cum economisim in aceasta perioada, idei de organizare...si lista este deschisa!
In articolul(articolele) pe care o sa-l adaugati va rog sa puneti link catre aceasta postare.
Va multumesc si va astept cu drag!