marți, decembrie 30, 2014

2014 in imagini

Ne mai despart doar doua zile de anul 2015.Spre deosebire de alti ani, nu mi s-a parut ca 2014 a trecut prea repede, in schimb parca eu am trecut prea repede prin el, fiindca nu mi-am luat timp sa ma bucur de fiecare clipa. Sper sa schimb situatia in anul ce vine :).
Cu toate acestea, am avut un an bun, si ii multumesclui Dumnezeu pentru toate.
A fost greu sa aleg cate o fotografie pentru fiecare luna...dar sper sa va placa anul meu in imagini :) 

IANUARIE


FEBRUARIE


MARTIE


APRILIE


MAI


IUNIE


IULIE


AUGUST


SEPTEMBRIE


OCTOMBRIE


NOIEMBRIE


DECEMBRIE



Mozaicul lunii decembrie

Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Sa povestim cum a fost luna decembrie pentru 
 noi, in cateva imagini si cuvinte...
 
 
Am avut un decembrie frumos, desi am bolit  mai mult de jumatate din el (o viroza pacatoasa pe care am dus-o pe picioare). Cu toate acestea am muncit pe rupte si la serviciu si acasa, si am asteptat concediul cu mare nerabdare. Fiindca am fost cuminti au venit la noi si Mos Nicolae, si Mos Craciun. Otilia a avut prima ei serbare, la gradinita, si s-a descurcat foarte bine, desi era cam racita si nu a fost in apele ei. Si Teodora a avut serbare, dar fara prezenta parintilor, iar Ilinca e deja mare si nu s-au mai incurcat cu din astea :)). Au facut la scoala o mica petrecere, dar a preferat sa lipseasca.
Vremea a fost innorata, ploioasa si umeda pana la Craciun (pot spune ca anul asta m-am saturat de ploaie), acum ninge viscolit si zapada e destul de mare.
Am facut curatenie, am facut bradul, am decorat casa, am tricotat... am avut o luna foarte activa :)).
Cum a fost decembrie pentru voi?