duminică, ianuarie 04, 2015

♥ Fericire in 53 de saptamani ♥ - 1/ 53

Inceputul de an e numai bun pentru a demara un nou proiect asa ca m-am hotarat sa preiau o idee minunata pe care am urmarit-o mai de mult (in 2012/2013) pe cateva bloguri dragi mie :).
Un proiect in care e vorba de fericirea de toata ziua, adusa de lucrurile mici si simple, pe care adeseori le trecem cu vederea, preocupati fiind de grijile si problemele de zi cu zi. Uitam ca 
,,Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm şi să ne veselim întru ea!"
Ps.117: 24
Sa ne bucuram de Dumnezeu, de cei din jurul nostru, de frumusetea pe care Creatorul a presarat-o peste tot, numai sa deschidem ochii ca s-o vedem!
In fiecare saptamana voi incerca sa retin lucrurile care ma fac fericita, iar la sfarsit o sa notez aici  patru dintre ele, in imagini si in cateva cuvinte. 
2015 are 53 de saptamani.
💖 Pisicile noastre, stand impreuna la fereastra. Mi-e drag sa le vad  linistite , privind afara, impasibile la ceea ce se intampla in jurul lor.Cred ca pisicile pot da cele mai bune lectii despre cum sa savurezi fiecare moment al vietii, fara graba :)💖 Plimbare pe camp, in ultima zi din 2014. Un ger ingrozitor, o vreme atat de frumoasa!Soarele stralucea pe cerul de un turcoaz  incredibil, zapada sclipea de parca pe jos ar fi fost presarate mii de diamante minuscule...campia alba, neatinsa de vreun picior de plimbaret :). In departare satul, cuibarit sub plapumioara alba de nea :).Nici n-am simtit cele -22 de grade din termometru :)


💖  Sampanie rece si roooz la trecerea dintre ani - roz fiindca era pentru copii, cu gust de zmeura :))


💖 Tort cu cu nuci caramelizate, facut aseara. Aromat, fin, nu foarte dulce, si usor de facut, doar ca am murdarit un munte de vase :)).

Va urez  o saptamana cu multe momente fericite!
Cu drag,