vineri, ianuarie 01, 2016

Cuvantul anului 2016

Iata ca am ajuns si in prima zi a lui ianuarie 2016!Prima zi din an- moment al restrospectivelor, dar si al planurilor de viitor. Un moment perfect pentru a va alege cuvantul anului, daca n-ati facut-o pana acum :).
Daca in 2014 cuvantul meu a fost simplitate, cuvantul ales de mine pentru  2015 a fost  infloreste  si mi-am amintit de el ori de cate ori am avut de luat decizii in diverse situatii. Gandul la cuvantul ales m-a ajutat sa nu fug de situatiile dificile, ci sa ma confrunt cu ele si sa le depasesc..Alegerea lui ca si calauza pentru anul trecut mi-a adus multe impliniri, multumire si satisfactii. A fost un cuvant bun- de fapt, tragand o linie pot spune ca 2015 a fost un an bun si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu. 
M-am gandit mult la cuvantul pentru 2016  si  cuvantul meu calauzitor este 
RECONECTARE.
Anul trecut ritmul meu de viata a fot destul e alert, si n-am avut timp nici pentru mine, nici pentru cei dragi, nici pentru casa.
De aceea mi-as dori ca in 2016 sa ma reconectez 

♥ cu mine insami
♥ cu persoanele pe care le iubesc
♥ cu activitatile care imi imbogatesc viata
♥ cu lucrurile care imi aduc bucurie
♥ cu ceea ce este important pentru mine

Anul acesta imi doresc sa petrec mai mult timp cu mine insami, sa ma reevaluez ca persoana, sa ma gandesc la ceea ce-mi doresc cu adevarat. Vreau sa ma iubesc mai mult si sa am grija de mine si de sanatatea mea- sa fac mai multa miscare, sa gatesc si sa mananc mai sanatos, sa ma culc si sa ma scol devreme, sa zambesc mai mult, sa fiu mai vesela si mai relaxata .

Anul acesta vreau sa petrec mai mult timp cu cei pe care ii iubesc.Vreau sa ii cunosc mai bine si sa fac tot ceea ce tine de mine ca sa imbunatatesc relatiile cu ei. Vreau sa fiu mai iubitoare, mai atenta, mai deschisa, mai calma, mai dispusa sa ajut, mai capabila sa ii inteleg pe ceilalti, sa daruiesc si sa ma daruiesc mai mult celorlalti.

Anul acesta vreau sa fac mai mult din ceea ce imi imbogateste viata - sa merg cat mai des la biserica, sa citesc si carti, nu doar bloguri :)), sa gradinaresc, sa invat lucruri noi.

Anul acesta vreau sa fac mai mult din lucrurile care imi aduc bucurie - sa tricotez si sa crosetez, sa fac fotografii, sa bloguiesc, sa fiu creativa, sa imi ordonez si sa-mi organizez casa.

Anul acesta vreau sa ma gandesc la tot ceea ce este important pentru mine si sa-mi reasez prioritatile. Vreau sa ma debarasez de relatiile toxice, de oamenii negativisti, de lucrurile urate, de tot ceea ce ma trage inapoi, ma oboseste sau ma intristeaza. Vreau sa ma inconjor de calm, de optimism, de bunatate si de frumos.




Tu ce cuvant ti-ai ales pentru 2016?
Scrie despre el pe blogul tau si lasa linkul in colectia deschisa pana pe 10 ianuarie, sau lasa un gand la comentarii.
(Daca n-ai ales nici un cuvant inca, ai aici un mic ghid.)

 





 

 

 





 

La multi ani 2016!


Va doresc un An Nou binecuvantat, cu sanatate si bucurie!Sa punem inceput bun, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Va multumesc tuturor celor care popositi in casuta mea virtuala, fie des, fie rar. Prezenta voastra aici ma bucura si ma ajuta sa merg mai departe!
La multi ani tuturor!