sâmbătă, februarie 03, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: 5/52}

 

adus in blogosfera de Corcodusa 
  PENTRU ASTAZI...  
  sambata, 3 februarie 2018


♥  AFARA...
e o zi absolut minunata, parca a venit primavara. Dimineata era innorat si a plouat putin, dar pe la 11 a iesit soarele si e cald, sunt 16 grade. Au aparut si ghioceii in curte. Mai am foarte putini ghiocei, in toamna trebuie sa pun mai multi.


MA GANDESC...
 ca mi-am luat concediu si vreau sa fac o gramada de lucruri - ordine in dulapurile cu haine, curatenie in casa, lectii cu fetele, sa termin niste hartii pentru serviciu, sa incep sa invat pentru un examen, sa crosetez sau sa tricotez ceva- nu m-am hotarat care din ele, sa rezolv niste treburi administrative, sa citesc, sa scriu pe blog...Sa vad cat de bine reusesc sa ma organizez ca sa le fac pe toate :)).


SUNT RECUNOSCATOARE...
   pentru foarte multe lucruri.De exemplu, pentru ca stiu sa citesc si pentru ca sunt atatea carti interesante de cumparat :). 


DIN BUCATARIE...
 fac o supa-crema de legume, si pui cu garnitura de orez si salata de varza.


CE MAI MESTERESC/CREEZ...
  inca nu stiu ce sa lucrez, poate niste mandale crosetate.Sau niste paturele si niste pernute pentru casuta de papusi a fetelor.Un proiect mic, in orice caz, fiindca am putin timp la dispozitie.


CITESC...
  Fiindca e Luna Iubirii , citesc niste carti despre dragoste, evident :)) scrise  de Harville Hendrix, Helen Lakelly Hunt.
 Daruieste iubirea care vindeca - am citit-o deja, dar vreau sa aprofundez cateva aspecte. Este o carte foarte utila in construirea unei relatii sanatoase cu proprii copii.E un instrument foarte bun pentru a incepe lucrul cu sine si a vindeca ranile din copilarie care ne afecteaza relatiile. E una din cele mai bune carti de parenting pe care am citit-o pana acum.
 Primeste iubirea pe care o doresti e un ghid de transformare al relatiilor de cuplu prin intermediul unor tehnici psihoterapeutice, pentru a obtine o Casnicie Constienta.


IMI DORESC...
 sa beau o cafea cu muuulta frisca :)).


AM INVATAT ...
 cam multa matematica saptamana asta :). Ca sa pot ajuta fetele la teme si sa lucrez cu ele ceva in plus trebuie studiez eu intai si sa-mi reamintesc niste lucruri. 

IN CASA...
   bate soarele de afara si e foarte placut.

UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
Astazi e viitorul pe care l-am creat ieri.



IMI PLAC...
 zambilele si ma bucur ca a inceput sezonul lor. Mi-am cumparat un ghivecel mic cu un bulb si abia astept sa infloreasca.


O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...





Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina

15 comentarii:

  1. Din descrierea ta, dar și din imagini, chiar că-i „dulce casă” la voi. Vreme bună a fost și la noi, azi am tuns pomii (50 de pomi) și via, apoi am stropit pomii și am strâns crengile tăiate.
    Spor să aveți în cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim la fel, parinte!bine ca mi-ati spus, ar trebui sa tund si eu pomii din curte.Poate luni, hm.

      Ștergere
  2. Sa citesti, sa inveti, sa lucrezi, sa faci curat, lectii... wow! Super woman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, nici chiar asa :)).Sa vedem ce-o sa reusesc sa fac , ca omul propune, dar Dumnezeu dispune :)) ;)

      Ștergere
  3. Daruieste iubirea care vindeca tocmai mi am comandat o, mai ales ca azi am vandut o parte din cartile din biblioteca.Ma bucur ca scrii din nou:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place jurnalul tau frumos desenat...eu il folosesc dar rar ajung sa ii dau culoare...asa cum faceam in anii de scoala cand imi decoram caietele...ma multumesc ca ma pot organiza cu ajutorul lui. Bine te-am gasit din nou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramona, eu am mai multe jurnale. Acesta e cel de citire si scriere a Bibliei, si e mai decorat.Am si bullet journal pentru organizare, si jurnal zilnic,pentru amintiri si intamplari :)

      Ștergere
  5. Chiar frumoase jurnalele astea am citit si pe al Ancai ( casuta din poveste) si tare fain m-au relaxat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa pagina de jurnal!
    Iti doresc sa reusesti tot ceea ce ti-ai propus si sa te bucuri din plin de reusite!
    Sanatate, bucurii, imaginatie, impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos e la tine!...ca de obicei , ne transmiti multa pace si liniste.Spor in tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, stiu ca v-ati mutat de ceva timp in afara orasului, dar serviciile/ scoala este in oras (sper sa nu gresesc). Dupa atata timp, cum vezi acest lucru? Ne gandim si noi sa ne mutam in afara orasului, insa partea logistica mi se pare destul de greoaie. S-a meritat mutarea? Daca ai da timpul inapoi, ai face aceeasi alegere? Multumesc. Simona

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.