duminică, iulie 29, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: s. 30/52}

 

  adus in blogosfera de Corcodusa


  PENTRU ASTAZI...  
  duminica, 29 iulie 2018

♥  AFARA...
 e o zi minunata!Nu e foarte cald (inca :))  ), e soare, totul e verde...Pana acum vara asta a fost perfecta pentru mine - ploioasa si racoroasa :).Nu-mi lipseste canicula deloc :).Singura problema sunt tantarii, care s-au inmultit peste masura, din cauza umezelii.




MA GANDESC...  
la ce as vrea sa fac in august. Am foarte multe planuri pe care vreau sa le pun pe hartie mai intai :).
Ma uit la jurnalul din februarie si inca odata vad importanta planificarii - am scris atunci ca anul acesta vreau sa imi fac din nou o gradinuta.Si mi-am facut patru straturi inaltate, dupa cum mi-am propus.Am pus pe ele rosii, dovlecei, castraveti, marar, ceapa, salata si capsuni; mi-am facut o gradinuta de flori, cu galbenele, condurasi, carciumarese si cateva tufe de menta. Nu e o gradina pentru productie, ci mai mult de hobby :), dar eu sunt foarte incantata de ea :).
Majoritatea lucrurilor pe care le-am trecut pe lista la inceputul anului sunt deja realizate :).

 


SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru niste reusite pe care le-am avut pe plan profesional.Din nou, importanta planificarii - sunt lucruri pe care mi-am propus sa le fac de la inceputul anului, mi le-am fixat ca prioritati si am muncit ca sa imi ating obiectivele.Desigur, succesul e o combinatie dintre planificare, vointa, munca si harul lui Dumnezeu, care mi-a dat spor si reusita in ceea ce mi-am propus.


IN BUCATARIE...
  e doar miros de cafea. Astazi o sa gtesc ceva simplu, de vara - o salata de rosii, cartofi natur si gratar.

CE MAI MESTERESC/CREEZ...
Aici as avea multe de scris, fiindca am cateva proiecte in lucru :).Momentan nu lucrez nimic cu lana, fiindca e prea cald. Am inceput o paturica de bumbac, din patratele crosetate, si o rochita, tot crosetata.As vrea sa le termin cat mai repede, ca sa trec la altceva :).



  CITESC...    
,,Cum sa eliberezi artistul din tine" de Julia Cameron. E o carte minunata, despre arta ca experienta spirituala si despre modul in care iti poti descoperi si pune in practica creativitatea. E o carte de cititi cu creionul si caietul in mana, fiindca are exercitii de rezolvat.
Am un teanc mare de carti pe care abia astept sa le citesc :), o sa va povestesc pe rand despre ele, pe masura ce le parcurg.Mi-am propus de mai multe ori sa citesc cate o carte pe saptamana, o sa reiau aceasta provocare incepand cu luna august.





  IMI DORESC... 
 sa imi iau un aparat nou de fotografiat si sa fac mai multe poze.Aparatul meu foto e mare si incomod de carat, asa l-am abandonat in favoarea telefonului. Dar nu e acelasi lucru, fotografiile facute cu aparatul sunt mult mai frumoase.Deocamdata studiez problema, nu stiu ce sa cumpar.


AM INVATAT ... 
ca atunci cand dai vointa, iei putere ;)


UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
Sa ne folosim creativitatea e un act vindecator, nu fiindca avem nevoie sa fim ,,reparati" , ci fiindca avem nevoie sa ne exprimam.
Julia Cameron 


O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...







Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg

14 comentarii:

  1. Ma bucur cand citesc despre reusite, ma motiveaza astfel de postari.

    Si eu m-am bucurat de aceasta luna racoroasa. Totusi regret ca pentru altii...a fost un cosmar. Sper sa se rezolve problema cu inundatiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit Irina! Mă bucur mult să aud de realizări și planuri îndeplinite. Cu drag, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Irina! Ma bucur ca ai scris si ma bucur de reusitele tale, ca fiind ale mele. Te admir, esti o fire puternica. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunate fotografii care arată un stil de viață frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super iti ies patratelele:), asa m as apuca de unele:)), dar refuz sa incep inca un proiect si nici lana nu mai am. Am sa caut si eu cartea, multumesc de recomandare:). Mereu imi plac jurnalele tale, sunt f clare, ordonate❤️

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult paturica in lucru...Vreau si eu sa lucrez una acelas model insa pentru una mare cred ca trebuie sa imi adun rabdarea de a coase atatea capete de ataaaa
    Gradina arata bine de tot..Si mie imi plac carciumaresele la nebunie insa nu am..trebuie sa cumpar seminte si vara viitoare voi avea sigur..
    Carciumaresele ,craisele si tufanelele mi se par subapreciate in multe gradini..insa sunt preferatele mele..
    Zile frumose draga Irinia...
    Ador postarile tale..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cos capetele la fiecare patrat, nu le las la urma, ca ma apuca nebunia :))

      Ștergere
  7. Imi place mult paturica in lucru...Vreau si eu sa lucrez una acelas model insa pentru una mare cred ca trebuie sa imi adun rabdarea de a coase atatea capete de ataaaa
    Gradina arata bine de tot..Si mie imi plac carciumaresele la nebunie insa nu am..trebuie sa cumpar seminte si vara viitoare voi avea sigur..
    Carciumaresele ,craisele si tufanelele mi se par subapreciate in multe gradini..insa sunt preferatele mele..
    Zile frumose draga Irinia...
    Ador postarile tale..

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucura fiecare postare, va urmaresc de cativa ani! Aveti o gradina foarte frumoasa!
    Si eu planific mai toate activitatile. Simt ca sunt stimulata si-mi creste productivitatea.
    O toamna frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, multumesc!si blogul tau e foarte frumos, o sa-l urmaresc!

      Ștergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.