luni, octombrie 22, 2018

Caminul tau, un colt de rai!- Resurse pentru saptamana 4



Bine v-am regasit, dragele mele!este incredibil cum provocarea de luna aceasta se potriveste , ca sa zic asa, cu unele evenimente din viata mea! In ultimele doua saptamani am muncit foarte mult, practic n-am avut timp de nimic, am facut doar chestii pentru serviciu, deci pot spune ca am raspuns din plin la provocare cu organizarea de saptamana trecuta. Doar ca organizarea n-a fost in casa, ci la munca :)).In casa e un semi-dezastru :)), mi-am propus sa ma ODIHNESC intai, ca asta e tema din aceasta saptamana, si de maine- poimaine sa mai pun si casa la punct.
Ce ma bucura la saptamana care a trecut e ca mi-am facut timp sa ascult rugaciuni de dimineata si seara, si predici sau cuvinte de folos in timpul zilei.Am profitat de timpul in care fac drumul pana la serviciu (cam 40 de minute) si l-am folosit in acest scop, in loc sa-l pierd cu altceva (adica facebook).
De scris, de citit sau de lucru de mana n-am avut timp, dar vine si vremea lor :)).
Acestea fiind spuse, va invit ca saptamana aceasta sa va faceti timp sa mai triati din treburi, sa lasati ce nu e urgent, sau nu e important, si sa va odihniti.
Eu o sa stau intinsa 10-15 minute cand vin de la serviciu, iar seara o sa ma culc cel tarziu la 10.30, ca sa prind orele de odihna dinainte de ora 12.
S-a dovedit ca somnul este fundamental pentru sanatate, in special cea a creierului.
La noi au aparut cateva carti care au recomandari foarte bune, referitoare la somn, si vreau sa le citesc. Va las titlurile, in caz ca vreti sa le rasfoiti. Daca le-ati citit, va rog sa lasati o parere in comentarii.



♥   

SAPTAMANA 4
 MA ODIHNESC
Esti obosita?Te simti secatuita fizic, psihic si emotional?Simti ca nu mai faci fata aglomeratiei si problemelor zilnice?E timpul sa te odihnesti, sa-ti recapeti puterile, sa te refaci!

Saptamana aceasta pun odihna  pe lista de prioritati
 ma organizez astfel incat sa pot dormi mai mult
imi iau scurte momente de respiro de-a lungul zilei 

 Provocarea saptamanii
cand ajungi acasa de la serviciu fa-te comoda, pune-ti o muzica linistitoare, roaga-i pe toti sa te lase 10-15 minute si intinde-te in pat( eventual cu niste felii de castravete pe ochi :)) ).Incearca sa te relaxezi sau chiar sa dormi putin.




8 comentarii:

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.