sâmbătă, februarie 10, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: 6/52}

 

 adus in blogosfera de Corcodusa

 
  PENTRU ASTAZI...  
  sambata,10 februarie 2018
 
 
♥  AFARA...
 e o zi mohorata, cu cer plumburiu, ceata si umezeala.Nu e foarte frig, dar nici cald, sunt 5 grade.S-au anuntat ninsori incepand cu seara asta.
 
 

MA GANDESC...
la primavara si fac tot felul de proiecte in legatura cu gradina.Nu am mai gradinarit serios din 2014- bine, nici atunci n-am gradinarit chiar serios :)), dar am avut si altceva decat trifoi prin curte.Mi-am reamintit cu drag de acea perioada uitandu-ma pe blog, la jurnalul de gradina :)).Chiar ma bucur ca nu l-am sters, si ca scriu din nou pe el, imi amintesc multe lucruri frumoase din viata mea rasfoindu-l.
Am avu niste condurasi superbi, nu-i asa? :)



SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru lumina rasaritului, are atatea nuante frumoase.
 
 
 

DIN BUCATARIE...
vine miros de gogosi proaspete.Ma duc sa iau una, sa mananc la cafeluta :) Later edit- am luat doua :))



CE MAI MESTERESC/CREEZ...
Am fost foarte productiva zilele astea :).Lucrez la sosetele  cu inimioare si mai am in lucru o pereche inceputa asta toamna, la care mai trebuie sa fac un calcai (unul e gata).
Am inceput o patura pentru patul din casuta papusilor, si am facut o bucata buna din ea.
 
 
Mi-am facut ordine in dulapul cu fire si am gasit acolo un sal crosetat, inceput acum cativa ani, si m-am hotarat sa-l termin, asa ca am facut cateva randuri la el. Ce sa fac, in materie de tricotat si crosetat nu pot fi  monogama :)). 
 
 
CITESC...
  ,,Inima prospera - crearea unei vieti indestulatoare" de Julia Cameron si Emma Lively. E o carte despre gasirea prosperitatii interioare, in primul rand, si apoi despre dobandirea disciplinii financiare.
Julia spune inca de la inceput un lucru cu care sunt total de acord si pe care l-am experimentat personal
,,Prosperitatea este o problema spirituala.Cantitatea de credinta pe care o avem, si nu cea de bani lichizi, determina sentimentul nostru de abundenta.,,
 

 
 
  IMI DORESC... 
 sa particip la o provocare referitoare la sosete tricotate...o sa va povestesc desprea ea mai in detaliu, in alta postare.
 
 
AM INVATAT ... 
sa tricotez o patura din patratele ,,mitered squares". Avertisment, patratelele dau dependenta :)).Pe viitor poate o sa fac o paturica cu firele ramase de sosete.Daca as tricota un ptratel pe zi...as avea o patura, la un moment dat :)). Ceva de genul asta - autoarea a lucrat la ea 5 ani si a facut 1575 de patratele :). Eu as face una mai mica, totusi :)).
 
sursa
 

UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
Creativitatea este darul lui Dumnezeu pentru noi.Folosirea creativitatii este darul nostru pentru Dumnezeu.
Julia Cameron
 
 
 
IMI PLAC...
pisicile portocalii.
 
 
O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...





Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg