sâmbătă, septembrie 22, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: s. 38/52}


  adus in blogosfera de Corcodusa


  PENTRU ASTAZI...  
sambata, 22 septembrie 2018


♥  AFARA...
 e o zi calduroasa de toamna si cand spun calduroasa inteleg vreo 30 de grade :)).Nu-mi amintesc cand a plouat ultima data, inca pare a fi vara, desi noaptea si dimineata e destul de frig. Tantarii mai traiesc inca, din pacate :)), dar sunt mai putini, din cauza secetei, cred.







 MA GANDESC...  
la septembrie, care e pe sfarsite deja, nici nu stiu cand a trecut, am avut multe lucruri pe cap. Septembrie e intotdeauna o luna agitata, deoarece incepe scoala si sunt foarte multe lucruri de facut.


 SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru blogul meu, imi pare bine ca il am :)), si pentru toate blogurile frumoase pe care le urmaresc cu drag. Am vizitat un blog nou - Cuibul Ancutei (blogul unei mamici cu 5 copii) si mi-a placut (Ancuta, multumim ca ne impartasesti din experienta ta!) si m-am bucurat foarte mult sa vad ca se scrie din nou pe blogul Doar un leu . As vrea sa scriu si eu mai des pe blog, dar nu stiu cum se face de nu reusesc :((.Trebuie sa-mi trec asta pe lista :). Daca ati gasit bloguri frumoase si nu le am in lista, va rog sa mi le semnalati si mie.


♥ IN BUCATARIE...
e totul cu susul in jos, fiindca lucram la niste schimbari - am inlocuit boilerul pe curent cu un instant pe gaz (mi-am propus sa reduc factura la electricitate ), si cu ocazia asta am mutat chiuveta si aragazul. Asa ca n-am gatit mare lucru, am facut rapid un gratar cu garnitura de piure si salata.


 CE MAI MESTERESC/CREEZ...
nu am mai facut nimic din august, lucrul de mana a ramas ultimul pe lista de prioritati. Sper ca pe la mijlocul lui octombrie sa ma mai linistesc si sa imi revina cheful de crosetat si tricotat. Am inceput anul trecut un sal de toamna, poate il finalizez anul asta :). Proiectele mele sunt pe sezoane, dar inca n-am intrat in atmosfera de toamna, nu stiu de ce. Am si o ie inceputa, as vrea sa mai cos la ea, poate o termin pana pe 1 decembrie, desi nu sunt prea optimista in privinta asta :)).




  CITESC...    
,,Proiectul fericirii" de Gretchen Rubin. Am inceput-o in august si n-am terminat-o inca, fiindca nici de citit n-am avut timp sau dispozitie. La fel, sper sa recuperez in octombrie.Si cand vad ca mi-am propus sa citesc o carte pe saptamana, incepand din luna august... si eu n-am citit nici macar una pe luna :(((.



 IMI DORESC... 
 sa fac multe lucruri, o sa le pun pe lista de intentii din octombrie :). Intai as vrea sa am toate lucrurile legate de serviciu rezolvate la timp si facute ,,ca la carte" :), apoi sa imi fac mai mult timp pentru casa si familie si, nu in ultimul rand, as vrea sa citesc, sa tricotez , sa scriu saptamanal pe blog si sa merg mai mult pe jos.


♥ AM INVATAT ... 
ca e foarte important sa stii ce vrei cu adevarat.


 UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...


Imagini pentru project happiness quotes



♥ O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...









Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!


  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg