marți, noiembrie 06, 2018

Caminul tau, un colt de rai!Incheierea provocarii din 2018


Cu ceva intarzaiere inchid provocarea ,,Caminul tau un colt de rai" de anul acesta. Sper ca v-a placut si v-a fost macar putin de folos :).
Nadajduiesc ca v-ati rasfatat in ultima saptamana. Eu am avut concediu cateva zile, asa ca m-am bucurat de toate aspectele provocarii :).M-am odihnit, m-am deconectat, m-am reconectat cu Dumnezeu si cu mine,  si m-am rasfataaat - m-am ingrijit putin de mine, m-am plimbat si am tricotat. Da, mi-a revenit cheful de andrele si ma bucur mult.

Referitor la cadoul pentru cele care au participat la provocare :

Cele  mai consecvente au fost Carmen ( Frunze pe Asfalt )si Daniela (Cinderella ) : au urmarit provocarea cap-coada si au scris in fiecare saptamana, de aceea o sa le ofer cu drag cate un cadouas la fiecare - va rog sa imi lasati o adresa de mail unde sa va scriu.

Au mai participat Ancuta (Cuibul Ancutei), Laura (Blogareala Cotidiana) si Carmen (Casuta unei albinute), dar nu au reusit sa scrie cate ceva pentru fiecare saptamana, din pacate. Dar va multumesc pentru participare, sper ca v-a placut si nadajduiesc sa reluam provocarea aceasta si anul viitor.

Cu drag si cu recunostinta,