duminică, aprilie 07, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.14/52}



 PENTRU ASTAZI... 

 Duminica, 07 aprilie 2019


♥  AFARA...
 e rece, dar nu frig, si nu bate vantul, ceea ce e foarte bine. A fost innorat toata ziua, dar nu a plouat, ci a dat cativa stropi din cand in cand. E cam seceta, din pacate. Nu-mi amintesc cand a plouat serios ultima data.



 MA GANDESC...

 la  gradinuta mea care prinde contur. Mi-am facut aleea de trandafiri pe care o doream si am mai organizat cateva straturi obisnuite, nu inaltate. Am nevoie de niste arcade, fiindca vreau sa mai cumpar si cativa trandafiri cataratori.Mai trebuie sa pun niste trifoi pe unde s-a rarit, dar faptul ca nu ploua nu prea ajuta.





 SUNT RECUNOSCATOARE...

pentru caietele si agendele dragute.Mai ales pentru bullet-journalul meu, la care tin foarte mult :).


 IMI PLAC...

narcisele parfumate


CE MAI MESTERESC/CREEZ...

inca lucrez la sosetele lunii februarie, si la paturica mea verde. Cand am inceput paturica, l-am avut in gand pe Sf. Patrick :).Am o icoana cu el, la care tin foarte mult.




Am in plan o pereche de sosete mov, in culoarea lunii, dar dupa ce le termin pe cele deja in lucru.




 ♥MA UIT LA...

Rita, un serial danez despre o profesoara la scoala publica. Imi place foarte mult personajul - e o femeie trecuta de 40 de ani, divortata, cu trei copii mari.Ea  nu e perfecta, ba chiar unii ar spune ca are o gramada de defecte :), si nici viata ei nu e chiar ordonata, ba din contra :), dar mie imi place naturaletea si autenticitatea ei. Rita e o profesoara foarte  buna, care iubeste mult copiii si  stie sa lucreze cu ei.
M-am identificat cu diverse situatii din cariera ei profesionala :) si am aflat foarte multe despre sistemul scolar danez.Sincer, al nostru mi se pare mai bun, intr-un fel, dar...gusturile nu se discuta.



  PENTRU SAPTAMANA VIITOARE IMI DORESC...

...sa citesc Biblia in fiecare zi si sa imi tin la zi bujo-ul si jurnalul de rugaciune.





  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...

Domnul este tăria mea şi scutul meu; în El mi se încrede inima, şi sunt ajutat. De aceea îmi este plină de veselie inima şi-L laud prin cântările mele.
Ps. 28: 7 *Cornilescu


Domnul este ajutorul şi apărătorul meu, în El a nădăjduit inima mea şi mi-a ajutat
Şi a înflorit trupul meu şi de bunăvoia mea Îl voi lăuda pe El.
Ps. 27:8,9 *B.O.





♥ O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...


...din gradina mea







Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina