sâmbătă, ianuarie 02, 2021

Bullet journal pentru 2021

 

Pentru 2021 am revenit la agenda Leuchtturm1917, in sfarsit am gasit-o in format a5 cu coperti flexibile si cu 123 de pagini.E formatul pe care l-am apreciat cel mai mult, din cauza usurintei de a-l folosi,  dar nu se gasea decat la Moleskine si, intre timp,  a disparut de pe piata.

Agenda pretiparita n-a functionat prea bine pentru mine, prefer sa imi organizez singura paginile, chiar daca imi ia ceva mai mult timp.

Am inceput cu calendarul pentru tot anul


Urmeaza cuvantul anului, apoi  ,,future log,, - adica tot calendarul de pe anul in curs, scris desfasurat. Sub fiecare luna imi notez toate evenimentele importante din luna respectiva- sarbatori, zile de nastere, aniversari, etc,
Anul acesta am utilizat acest format :


 Apoi imi fac bilantul anului care a trecut - ce a fost bine, ce am realizat, ce a insemnat pt mine, ce am invatat, ce trebuie sa schimb in anul urmator.


Urmeaza ,,22 inainte 2022", adica 22 de intentii/dorinte pe care le am pentru anul care urmeaza.Un fel de ,,bucket list".

Am si un grafic cu ,,anul in pixeli", care va arata foarte dragut colorat complet la sfarsitul anului. Alaturi e o pagina cu obiective pentru 2021.

Dupa aceea este logul pentru citirea intr-un an a Bibliei. Sunt toate cartile din  Biblie, fiecare cu capitolele aferente, pe care am sa le incercuiesc pe masura ce le parcurg.Citesc, in paralel, VT, NT, Psalmii si Pildele.

Mai am lista cu cartile pe care le voi citi si cam acestea sunt colectiile generale, urmeaza paginile lunii ianuarie.


Pe parcurs probabil ca voi mai adauga tot felul de pagini si liste, in functii de nevoi si de inspiratie.

Mai multe despre cum sa va organizati un bullet journal puteti citi AICI.

Daca aveti intrebari le astept cu drag la comentarii :).