joi, mai 20, 2021

Dupa ploaie





    Saptamana asta a plouat torential cateva zile si toate plantele sunt foarte fericite :).Inainte de a incepe ploile am reusit sa mai lucrez putin la gradinuta si am plantat castraveti, rosii, vinete si niste flori.Imi pare rau ca n-am reusit sa plantez tot ce as fi vrut , dar e bine si asa. Trandafirii nu au inflorit inca, dar nu cred ca mai dureaza mult.Abia astept sa-i vad!N-am planuri mari pe uichend, vreau sa termin curatenia si poate reusesc sa cos , am inceput a doua maneca de la ie. Va las cu niste cuvinte frumnoase ale Sf. Siluan Athonitul :

,,Odinioară, credeam că Domnul face minuni numai la rugăciunile sfinţilor, dar acum am cunoscut că Domnul face minuni şi pentru cel păcătos, de îndată ce sufletul lui se smereşte, fiindcă atunci când omul învaţă smerenia, Dom­nul ascultă rugăciunile lui.

Mulţi zic din lipsă de experienţă: Cutare sfânt a făcut o minune, dar eu am cunoscut că Duhul Sfânt Care viază în om săvârşeşte minunile. Domnul vrea ca toţi să se mântuiască şi să fie veşnic împreună cu El, şi de aceea ascultă rugăciunile omului păcătos pentru folosul altora sau al ce­lui ce se roagă.

Cu lacrimi îl rog pe Domnul pentru cei ce îmi cer să mă rog pentru ei: „Doamne, dă-le Duhul Tău Cel Sfânt, ca ei să Te cunoască prin Duhul Sfânt!””.

(in: Cuviosul Siluan Athonitul, Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei, Editura Deisis, Sibiu)


Va doresc un uichend placut si multumesc pentru vizita!


 Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol impartaseste-l si altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, te astept sa  vizitezi  si sa  apreciezi  pagina de Facebook si pe cea de Instagram a blogului.