sâmbătă, mai 29, 2021

Din nou sambata...


Dupa o saptamana in care a plouat aproape zilnic, uneori torential, azi a iesit soarele.Zilele trecute, printre picaturi, am reusit sa tund iarba si sa mai lucram la ceva in curte.Gardul viu o ia razna, dar nu il mai tund la foarfeca, ca m-am saturat :)), e timpul sa cumpar  un trimmer electric. Am pus ochii pe unul, dar astept sa vina Mos Craciun cu banii :)), ca deocamdata nu incape in buget.

Anul asta am curtea plina de flori.Muscate, petunii, trandafiri, bujori, iasomie, toate au inflorit si sunt asa de frumoase.Vremea e placuta, n-au dat caldurile alea mari inca, e asa bine sa stau afara pe terasa si sa le admir.

Am reusit azi sa spal rufe, sa fac curat in dormitor, in baie si pe holuri, si sa cos un pic la ie.Merge greu, trebuie s-o las un pic fiindca efectiv ma plictiseste, am nevoie de o variatie :)).Cred ca am sa fac niste hainute pentru Barbie.

Anul trecut am muncit foarte mult in casa - am varuit, am vopsit, am reconditionat mobila, am construit o terasa de exterior, am avut treaba toata vara.Si pentru anul acesta am cateva proiecte, dar mai mici, fiindca vreau pur si simplu doar sa ma bucur de tot ce am facut pana acum. Nu-mi doresc sa plecam pe nicaieri - poate doar o zi-doua la mare- dar mi-ar place sa vizitez mai multe manastiri din zona si sa merg mai des la biserica. Desi mai e mult pana la vacanta, si inca si mai mult pana la concediu, parca se simte apropierea lor. Probabil si din cauza ridicarii multor restrictii - parca lumea e mai bucuroasa un pic :) si pusa pe plimbare.

Va las, ca mai am de calcat ceva rufe, de facut ordine in bucatarie, de spalat pe jos si de pregatit haine pentru maine :).

Pun la final si un cuvant de folos :)

Munca si rugaciunea sunt două verigi legate între ele. Cu ele sa ne legăm si noi, ca sa simtim care este voia lui Dumne­zeu.

(Stareta Macrina Vassopoulos, “Cuvinte din inima”, Editura Evanghelismos, 2015 )

Va doresc o seara frumoasa, cu pace si cu bucurie!