luni, august 16, 2021

Lunea gospodinei fericite ( saptamana 33/52)

 

saptamana 33 : 16-22 august


♥♥ Vremea ♥♥

A fost caaaald, am avut chiar si 38 de grade.Totusi, seara si dimineata e destul de rece, si se simte toamna in aer.

♥♥ Cum a fost saptamana trecuta ♥♥ 

Dupa vreo doua zile de depresie si smiorcaiala de om alintat, mi-am dat niste bice pe spinare, am deschis Biblia, am deschis Psalmii, am pus mana pe jurnalul de rugaciune, si m-am simtit cu mult mai bine.Nu exista arma mai buna contra depresiei si victimizarii ca rugaciunea :).

M-am mobilizat si la treaba un pic :)), am facut curat afara, am tuns gardul, am facut curatenie in casa, am dezghetat si am spalat frigiderul.Care a inceput sa faca figuri, da rateuri, asa ca va trebui altul nou , in curand.Sigur iau un no frost, sa nu mai vad gheata in el decat pentru bauturi :)).Apropo, daca aveti ceva recomandari, va rog sa mi le lasati la comentarii.Deocamdata studiez problema, sper ca cel vechi sa mai tina macar o luna - doua :)).

♥♥ Meniul de saptamana aceasta ♥♥

N-am facut nici un meniu, mancam chestii usoare: gratar, salata, legume, oua, branza, iaurt.Am inceput sa apreciez foarte mult cous-cousul, fiindca e o garnitura usoara, sanatoasa, si se preapara imediat.

♥♥ De facut prin casa si prin gradina♥♥ 

 Prin casa - am ajuns cat de cat la zi cu curtenia, ramane doar sa intretin :))

Prin curte -  sa stropesc muscatele cu ingrasamant , inca n-am reusit.Saracutele, sufera de caldura, desi le tin la umbra

♥♥ Ca sa ma relaxez, o sa ♥♥ 

imi pregatesc bujo-ul pe septembrie, si o sa tricotez.Lucrez  la niste hainute pentru papusa Barbie, nu pot sa va spun ce bucurie imi fac aceste lucrusoare mici :). Mai jos e ultima rochita pe care am lucrat-o.In spate e bucataria din casuta papusilor, renovata recent :)).O sa fac o postare separata despre asta :).


♥♥ La tv ♥♥

M-am uitat pe Netflix la un serial : Scoala de fete Alrawabi.Dragut, desi finalul e cam trist.

Si am mai vazut un film animat, Vivo, foarte simpatic.

♥♥ Cartile de pe noptiera ♥♥

Nimic, deocamdata.

♥♥ Un citat inspirational, un verset din Biblie sau o cerere de rugaciune ♥♥ 

♥♥ Din aparatul foto ♥♥

cateva imagini din imprejurimi :)

♥♥ Ceva ce vreau sa impartasesc ♥♥ 

Nu uita : e in regula sa ai emotii puternice, sa te odihnesti, sa ai grija de tine :)


Va doresc o saptamana placuta!

 


 


 Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului