miercuri, august 25, 2021

Lunea gospodinei fericite ( saptamana 34/52)

 

saptamana 34 : 23-29 august 2021

  ♥♥ Vremea ♥♥

A fost cald. Vineri am plecat la mare, temperaturile au fost suportabile acolo, cred ca 27 de grade au fost maxim.Si a batut vantul.

♥♥ Cum a fost saptamana trecuta ♥♥ 

Din una in alta mi-am facut ordine in dulapuri, am selectat toate hainele si mi-am pastrat doar cateva, mi-am facut o garderoba -capsula.E foarte odihnitor sa am asa de putine haine.Apoi am mai aranjat si selectat si alte lucruri de prin casa, am muncit o gramada si am plecat rupta de oboseala la mare.Unde cred ca am si racit un pic, m-au luat febra musculara, o stare gripala si in final un torticolis, asa ca nu prea am simtit iesirea. Care a fost si destul de scurta.

♥♥ Meniul de saptamana aceasta ♥♥

N-am ceva anume in plan, ar trebui sa fac o aprovizionare.

♥♥ De facut prin casa si prin gradina♥♥ 

 Prin casa - trebuie sa desfac bagajele, sa spal rufe, sa fac curatenie in dormitoare si in bucatarie.Mai am de sortat hainele la care am renuntat, si alte lucruri, ca sa le pot dona.

Prin curte -  nu stiu daca o sa mai am timp de ea saptamana asta.


♥♥ Ca sa ma relaxez, o sa ♥♥ 

...dorm, o sa citesc si o sa tricotez.

♥♥ La tv ♥♥

nu m-am uitat deloc.


♥♥ Cartile de pe noptiera ♥♥

Mi-a revenit cheful de citit.Am terminat ,,Santajul sentimental" de S. Foward. E foarte buna, recomand. Si am inceput o serie de carti ale Sf. Tihon din Zadonsk, pe care le am de multa vreme, dar acum parca am starea potrivita pentru ele. ♥♥ Un citat inspirational, un verset din Biblie sau o cerere de rugaciune ♥♥ 

 

 


Bucuraţi-vă  întotdeauna.Rugaţi-vă  neîncetat.Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru  toate lucrurile

1.Tesaloniceni 5:16-18

♥♥ Din aparatul foto ♥♥

de la mare
 

♥♥ Ceva ce vreau sa impartasesc ♥♥ 

idei pentru un mic dejun cu oua 😊

 

 

Va doresc o saptamana placuta!

 


 


 Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului