vineri, noiembrie 05, 2021

Blogonoiembrie 2021 : ziua 4

4 noiembrie 2021

Imi plac diminetile petrecute pe blog, in care rememorez ziua de ieri, si ma gandesc cu recunostinta la cele bune primite de la Dumnezeu.Pe de alta parte, viata mai e si asa cum ne-o facem si nu trebuie sa stam si sa asteptam sa ne pice ceva din cer, ca nu se va intampla, cu siguranta.Lucrurile bune vin dupa multa gandire, planificare, munca , rugaciune si cu har de la Dumnezeu.Cele care nu tin de noi vin pur si simplu ca dar de Sus sau ca lectie de viata, pe care trebuie sa ne-o insusim si sa mergem mai departe. 

Ieri a fost o zi splendida de toamna, calduta, cu mult soare, cu lumina aceea aurie de toamna, care se strecoara peste tot.

O zi foarte buna pentru plimbare, dar si pentru spalat rufe :)).

Cat am intins rufele , Momo, una din pisicile noastre, m-a supravegheat cu atentie

La capitolul gradina stau foarte prost, ma tot gandesc la o reamenjare, o reconfigurare, ceva, dar nu-mi vine nici o idee inteligenta in minte , momentan :).Si nici timp n-am sa dau cu sapa. Merii, daca n-au fost stropiti anul asta, au facut niste fructe chinuite.Cel mai mult au rodit gutuiul si nucul.


 
Spre pranz am tras o fuga in mall, ca sa-mi cumpar uleiurile esentiale si sa iau ceva de imbracat pentru cea mica. Am purtat colierul meu de toamna, cu dovlecel, si un pulover in ton- pare mov in foto, dar e grena :)
 

 Culorile lunii noiembrie m-au urmarit si in farfurie :))
 

Pe langa uleiurile esentiale de ghimbir, scortisoara si portocale am cumparat niste ceaiuri foaaarte dragute, de la Yogi Tea si de la Dacia plant , cu gandul la serile reci si intunecoase care vor urma :). Am gasit si niste sapunuri faine, e prima oara cand cumpar - cel cu castane mi s-a parut foarte tomnatec :).Gelul de dus si scrubul sunt cu aroma de portocale - mirosul e teribiiil :)).

Mi-a placut foarte mult mesajul parintelui Pimen de aici si il iau in serios :), asa ca m-am dotat cu ceaiuri :)).Sa ne concentram pe lucrurile frumoase, sa vorbim cu oameni buni, calmi, linistiti, sa nu mai ascultam toate mizeriile de mesaje apocaliptice si sa permitem cuiva, chiar si unuia care isi zice crestin, sa ne aduca la disperare, la deznadejde cu toate prostiile pe care le debiteaza.

 Mi se pare foarte fain  ca ceaiurile au mesaj - cele de la Dacia Plant au un cuvant pe cutie, cele de la Yogi au mesaj diferit la fiecare pliculet, mi s-a potrivit perfect cel pe care l-am deschis ieri :)), fiind vorba despre creativitate.



 
Va doresc o zi frumoasa si multumesc celor care participa la aceasta provocare :