duminică, iulie 24, 2022

Jurnalul saptamanii { 2022: s.29/52 }

 

♥ PENTRU SAPTAMANA 29

18-24  IULIE 2022
 
 

♥ VREMEA...

canicula, au fost temperaturi si pana la 40 de grade.Le-am suportat destul de bine, mai greu suport frigul, de caldura nu ma plang :)).Dar seceta isi spune cuvantul, totul e uscat iasca.Deprimant.


♥ MA GANDESC ...

la multe si marunte.Am avut iar o saptamana aglomerata- umblatura cu diverse acte pe la diverse institutii, fac un curs de perfectionare, imi ia si asta vreo doua ore zilnic, curatenie si organizare - cam 70 la suta din ce am vrut sa fac e gata :), ingrijire copil putin bolnav :)), zacut prin casa si prin curte de caldura, rabdat programul de furnizare cu taraita al apei - asta imi strica toata ziua.


♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...

apa rece, asa e oplacere sa bei un pahar cand e o zi caniculara

♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT SAPTAMANA ACEASTA... 

un curs de parenting la care particip, tinut de pr. Mihalache.E absolut un privilegiu sa il ascult pe omul asta si sa invat de la el.In plus mi-a redeschis cheful de lectura si vreau sa imi comand niste carti.

 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...

... sa o iau incet cu mici proiecte de debarasare/reorganizare.Imi este clar ca n-o sa termin asa de repede cum speram, efectiv sunt prea multe de facut.Poate pe la Craciun pot sa spun si eu gata , am facut tot ce mi-am propus anul asta, pot sa respir usurata :).In orice caz, obiectivele principale au fost atinse, am debarasat si reorganizat complet hainele, bucataria - debarasat si reorganizat, magazia, o parte din carti- aici mai am un pic.Mai am de dat niste lucruri si de vopsit niste mobile.
In gradina n-am ajuns sa fac mare lucru, efectiv ma deprima sa o vad cat de jalnic arata. Gazon scrie pe ea, clar :)).
 
 
♥ MA UIT/ASCULT... 
 
cand imi aduc aminte :)) ma uit la un serial coreea destul de dragut pe Netflix :Reflection of You (In oglinda ).Desfasurarea evenimentelor e destul de surprinzatoare, dar presimt ca o sa ma plictisesc curand :)).Efectiv nu mai am rabdare sa vad un film cap-coada.

În oglindă | Site oficial Netflix 
 
Un film pe care il recomand, cred ca nu am spus de el, este ,,Barbatul din Toronto".Efectiv am lesinat de ras, n-am mai vazut de mult o comedie asa de savuroasa 
 
 


 ♥ UN CITAT PREFERAT...

 

Ajutorul este la distanta de o rugaciune.

T.S.Monson

 ♥ IMI DORESC

sa reintru intr-o rutina cat de cat mai linistita


ABIA ASTEPT SA ...
 
ma apuc de vopsit mobila :))
 
   ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA...

iar nu am facut poze

  Voi ce ati mai facut, ce planuri aveti pentru saptamana viitoare?