vineri, septembrie 02, 2022

Fii blanda cu tine!

 

pinterest.com
 

Asa mi-a placut ideea asta pe care am citit-o  azi aici, ca m-am gandit ca e cazul s-o notez, ca sa nu uit si eu ca trebuie sa fac la fel :

  Acum ceva timp cuvântul pe cale l-am ales pentru unul din anii trecuți a fost blândețe, în toamna asta intenționez să fiu blândă cu mine, să încetinesc  și să nu mai tratez viața ca pe o cursă de alergare garduri în contratimp.

 Da, sa fim blande cu noi, foarte frumos zis, asta imi doresc si eu pentru mine.Sa nu mai alerg ca un cal breaz de colo pana colo, bifand nesfarsitele liste :).Azi am fost de dimineata pe drumuri -printre altele, ca  sa tund un copil si cu ocazia asta m-am rasfatat si eu cu freza noua :). Apoi am strans rufele de pe sfoara, am gatit, am facut curat in bucatarie si cred ca as putea continua cu treburi non-stop pana noaptea tarziu fiindca da, treaba in casa si in curte nu se termina niciodata :).

Asa ca m-am oprit, mi-am facut o ciocolata calda si am luat la rasfoit blogurile mele preferate.Mai tarziu o sa tricotez un pic, poate si citesc vreo doua randuri, si diseara o sa iesim in oras, la o plimbarica :). Inca n-am cumparat nimic pentru scoala si nici nu intentionez, vedem de luni incolo ce si cum, ca n-au intrat zilele in sac :).

Am descoperit un blog foarte interesant : pasagera.ro, despre ingrijirea corpului.Il citesc cu creionul in mana, contine foarte multe informatii utile.Eu recunosc ca nu prea ma pricep la creme si cosmetice, un singur lucru bun pentru piele am facut si eu, m-am ferit cat mai mult de soare :)), dar se pare ca nu e suficient.Din an in pasti mai folosesc si cate un pic de crema, dar nu am o rutina zilnica de ingrijire a pielii si vreau sa schimb asta.Deocamdata o sa merg doar pe patru produse zilnice : un demachiant, o crema hidratanta , un ser cu vitamina c si o crema de protectie solara cu factor 50.Inca nu am ales produsele, vreau sa fie fara ingrediente daunatoare si e destul de greu sa ma hotarasc. Va tin la curent :).Daca aveti recomandari din ce mai folositi voi, va rog sa le lasati la comentarii , multumesc :)

Aici  : https://www.paulaschoice.com/beautypedia-ingredient-checker   aveti o aplicatie in care puteti verifica cat de benefica e formula produselor cosmetice pe care le utilizati, deocamdata am gasit foarte putine produse care sa nu contina nici un ,,worst" :).


Va doresc o seara placuta si...fiti mai blande cu voi! :)