vineri, ianuarie 13, 2023

13/365


 

Buna dimineata tuturor!

Va multumesc pentru mesaje si pentru  sustinere, pentru ganduri bune si pentru rugaciuni, as vrea sa raspund tuturor individual, dar nu stiu cat voi reusi.

Ma reintorc la postarile  zilnice, fiindca e un obicei, care imi face bine :).Dupa atatea zile agitate si pline de tristete trebuie sa revenim la rutina noastra zilnica.Copiii s-au reintors la scoala, si noi vom merge din nou la serviciu de luni.Cu rugaciune si cu nadejde mergem inainte.

Intre timp ar trebui sa readuc casa la o oarecare decenta, e dezordine peste tot, mancare nu avem mare lucru, trebuie sa ies si la cumparaturi, am nevoie de o zi dedicata gospodarelii :). Cu siguranta o sa ma simt mult mai bine dupa aceea.

Dar intai imi iau putin timp ca sa vizitez blogurile preferate si participantii la Blog 365 :).

Vremea e umeda si rece, dar vantul si ploaia inghetata de zilele trecute s-au potolit, pe prognoza spune ca o sa apara si Soarele.

....continuare :))

Am inceput postarea dimineata, dar nu am avut timp sa o termin, a venit cineva la noi cu niste treburi, apoi am facut curatenie, am gatit ceva, am fost la cumparaturi, am mai rezolvat una-alta, si in sfarsit am reusit sa ajung la calculator :). Timpul trece atat de repede!

Paturica mea creste aproape in ritmul pe care mi l-am propus :).Sunt in urma cu doua patratele :), poate reusesc maine sa tricotez  trei, ca sa ajung la zi:). Lumina de seara nu e prea buna pentru fotografii , din pacate, culorile sunt mult mai frumoase in realitate.


Promisiunea de azi :

,, Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic." (Ps. 22/23 :1)

 Inchei aici, fiindca am de pregatit cosul pentru pomenirea de maine, la 7.30 trebuie sa fim la Biserica :).

Va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi, si un uichend placut!