sâmbătă, ianuarie 21, 2023

21/365

 

Ieri am avut o zi de teribil de aglomerata, cred ca pe la 11.30 am aterizat in pat si am adormit in 5 minute, asa ca scriu azi pentru sambata :).

Dimineata ne-am trezit devreme, fiindca facem parastas pentru mama in fiecare sambata, pana la 40 de zile. As vrea  sa pastrez acest obicei si dupa aceea, fiindca rugaciunea pentru cei plecati e importanta, atat pentru noi, cat si pentru ei.Chiar o sa fac o postare detaliata despre asta in zilele viitoare.

Ca sa revin, la noi la biserica parastasul incepe in jur de 7.20, asa ca pe la 6.30 cel tarziu trebuie sa fiu in picioare, si totul sa fie pregatit, ca sa putem pleca pe la 7, fiindca biserica e destul de departe .

A fost o dimineata inghetata, totul era acoperit cu bruma.Pe la 8 eram in cimitir unde am prins un rasarit minunat de soare, care a topit destul de rapid gheata de pe niste ghiocei rasariti deja.


Ajunsa acasa am baut o cafeluta si m-am apucat de curatenie si de ceva pregatiri, fiindca am avut niste musafiri la pranz. Pe la 2 am terminat si cu asta , si am dat o fuga in mall, sa cumpar haine pentru cea mica, e in perioada aceea in care creste rapid si toate ii raman mici.Am gasit reduceri foarte bune si la haine, si la incaltaminte.A trebuit sa cumparam si un cadou, fiindca seara a fost invitata la ziua de nastere a unei colege.

 

Pe la 4 am ajuns acasa, am mancat , am pregatit copilu de eveniment, si am rascolit dulapul dupa ia mea la care n-am mai cusut din 2021.

Pe la 5.30 am lasat copilu la colega ei, si eu m-am dus la prietena mea, ca am programat impreuna o intalnire de cusut . Ea e specialista in cusut ii :), a cusut multe in ultimii ani, in timp ce eu trag sa termin macar una :)). Are o ie de Vrancea in lucru, si-a propus sa o termine pana la Pasti, si poate reusesc si eu sa fac la fel :).Sincer, nu am fost prea productiva, am reusit sa dau gata doar doua randuri de lantisor, si mai am destul de facut la ea.Dar e un inceput.Poate o imbrac la Craiun macar :)).


Am ajuns pe la 11 noaptea acasa, ce bine ca duminica nu trebuie sa ne sculam devreme :).

Sper ca ati avut si voi o zi productiva.

Va doresc  o mini vacanta placuta :).