duminică, ianuarie 22, 2023

Bucurii de ianuarie 2023 - saptamana 3

  

si ziua 22/365

16 - 22 ianuarie 2023 

Saptamana a treia a Bucuriilor de ianuarie 

 Coltisorul meu confortabil 

...tot pe fotoliul din dormitorul nostru, cu ghemele pentru paturica la indemana


Un proiect creativ

Lucrez in continuare la paturica , trebuie sa o aduc la zi cu numarul de patratele


 Tratatia saptamanii 

a fost dulceata de ceapa cumparata de la mrea Comana, pusa langa o fripturica de pui.Merge foarte bine la burgeri. N-am foto cu dulceata, in schimb mi-a ramas in minte un borcan cu miere si nuci, tot din pangarul de la Comana.


 Plante/flori si  Lumini si luminite

in dormitorul nostru s-au adunat multe plante verzi.Am cateva la fereastra, langa un felinar cu luminita pe care imi place sa il aprind cand se lasa intunericul.Aici e locul preferat al pisicilor :)

 Grija de sine

sunt mai atenta cu ingrijirea tenului.Dupa ce am incercat tot felul de creme scumpe, am trecut la cele ieftine :)), si sunt foarte multumita de produsele de la Zaja, cu unt de trandafiri si cu lapte de capra.Le folosesc intens, fiindca imi place ca nu lasa fata unsuroasa, si patrund foarte rapid in piele.Tot de la ei folosesc samponul cu lapte de capra si masca de par.Ieftin si bun :))


 Rugaciune/Recunostinta/Meditatie/Jurnal 

Duminica am fost la Mrea Comana, imi place mult zona, imi doresc ca anul asta sa ajungem mai des, sa ne plimbam prin parc si prin padure mai mult.In anotimpul rece nu sunt prea multi vizitatori, desi slujbele sunt foarte frumoase. De cand nu am mai fost -au facut ceva schimbari, in locul unei terase s-a facut un pod metalic peste Neajlov, cred ca la vara va fi placut sa treci pe partea cealalta, unde am inteles ca se doreste amenajarea unui parc..Chiar daca ziua a fost cenusie si ploioasa, toate nuantele de gri, alb si maro ale peisajului mi s-au parut minunate.

 

Sper ca ati avut o saptamana frumoasa si nadajduiesc sa ne vedem cu bine duminica viitoare, la ultima parte a Bucuriilor de ianuarie.Se apropie februarie cu repeziciune, va vine sa credeti?