joi, februarie 03, 2011

Dar de carti la editura Iona

 Dacă nu v-ați înscris  încă la concursul editurii Iona, grăbiți-vă, mai aveți timp s-o faceți doar până pe 10 februarie! Chiar dacă nu veți câștiga primele trei premii, veți primi 20% reducere la unul din titlurile editurii.





Editura Iona vă ivită la un nou
CONCURS
Cei trei câştigători for primi o carte la alegere şi 30% reducere la un al doilea titlu comandat (dacă doresc).

Toţi participanţii vor primi 20% reducere la titlurile comandate
(dacă doresc).


Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi aici la întrebarea: Câte zile a stat Prorocul Iona în pântecele balenei?


Aveţi şanse de trei ori mai mari dacă puneţi un link pe blogul vostru către acest concurs sau adăugaţi pe blog bannerul nostru (dacă aţi făcut unul dintre aceste lucruri, vă rog să menţionaţi în comentariu).


Cărţile care vor fi oferite drept premiu sunt:

Cântarea lui Nicolae: Povestea Imnului Trisaghion
Povestea Sfântului Ierarh Nectarie, Făcătorul de minuni
Hristologia de Sfăntul Nectarie al Pentapolei

Concursul se încheie pe 10 februarie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 11 februarie. 
 Eu am participat  în luna decembrie la un concurs organizat de editură , și surprizăăă - am câștigaat!Am primit cartea Cântarea lui Nicolae exact înainte de Crăciun!am stat o oră la rând la poștă, dar nu mi-a părut rău deloc. Cartea e minunată - ilustrațiile sunt deosebite, iar textul foarte plăcut și captivant.
Acum o să profit de acest concurs, poate câștig și  Povestea Sfântului Ierarh Nectarie, sau măcar reducerea :).


Irina

Hummus cu carne

Bucătăria libaneză este printre favoritele noastre, așa că azi am pregătit hummus cu carne, și cu salata de roșii cu pătrunjel.


Pentru pregătirea acestui fel de mâncare avem nevoie de :
  • hummus - găsiți rețeta AICI
  • carne de vită, tocată
  • roșii, pătrunjel
  • sare, piper
  • lămâie
  • ulei de măsline


Se pregătește hummusul după rețeta dată. 
Intr-o tigaie se pune carnea de vită tocată, fără ulei, și se rumenește la foc mic ( nu e nevoie de ulei, carnea va lăsa grăsimea ei). Se adaugă sare, piper, și condimente arăbești, dacă aveți.

Pe o farfurie se așează hummusul sub formă de cerc, iar în mijloc se pune carnea. Se adaugă un pic de ulei de măsline, și zeamă de lămâie după gust.




Se servește cu o salată din roșii, cu mult pătrunjel tocat. Poftă bună!


Irina