miercuri, august 26, 2009

In cate zile se strica o rosie de la supermarket?

Foarte interesant

https://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/

Irina

8 comentarii:

  1. In frigider sau la temperatura camerei? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut, e incredibil! Aproape ca nu se strica. Si cred ca experimentul poate avea acelasi rezultat si daca e facut cu alte legume din supermarket.

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina, ai o leapsa la mine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am desoebita placere de a va invita la un nou concurs aici

    RăspundețiȘtergere
  5. hi, hi (de fapt, e de plans)... am si eu in camara o portocala si un mar cumparate pentru copil din piata in preajma Pastelui (deci au cam 120 zile!!!!)... marul a inceput `deja` sa se strice...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba la noi se strica toate, fara probleme. Chiar si la frigider. E de bine?

    RăspundețiȘtergere
  7. Food, se pare ca la temperatura camerei :)

    Niko, ma gandesc ca e vorba in general de fructele si legumele de import, cred ca au toate conservanti ca sa „tina”.

    Dinny, mersic, f. faina, o sa raspund zilele astea la ea.

    Sorin, foarte frumoasa ideea, o sa particip, multumesc.

    Alina, eu cred ca da :))

    RăspundețiȘtergere
  8. de cate ori am cumparat fructe si legume de la supermarket s-au stricat fara probleme, chiar si in frigider. ba chiar mi s-a intamplat sa iau rosii si sa se inmoaie rau de tot in aceeasi zi, parca ziceai ca au fost inghetate cand le-am luat, desi clar nu aveau cum sa fie

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.