marți, august 07, 2007

Caseta de comori pentru Maica DomnuluiIata ca suntem in plin post al Adormirii Maicii Domnului.Fiecare dintre noi incercam sa ne pregatim sufleteste cat mai bine pentru marea sarbatoare care urmeaza.
Pe blogul "Life in the Onion Dom" , Katherine ( mamica a 5 copii) ne da o sugestie care sa ne ajute sa intram impreuna cu copiii nostri in aceasta atmosfera a postului, si in acelasi timp sa invatam mai multe despre Maica lui Dumnezeu. Ea descrie un proiect foarte interesant, pe care l-a pregatit impreuna cu cei mici pentru cele 14 zile care se vor scurge pana la sarbatoarea Adormirii. Este vorba de o "caseta de comori pentru Maica Domnului".
Caseta contine 14 cutiute, in fiecare gasindu-se o hartie cu versetul sau povestirea din Scriptura in care exista un simbol referitor la Maica Domnului(simboluri regasite in imnologia si Traditia Bisericii), precum si simbolul respectiv lucrat de copii in plastilina. In fiecare dimineata copiii deschid cate o cutiuta si discuta despre cele citite. Aici gasiti ce au facut pana acum. Eu astept cu interes continuarea .

Irina

2 comentarii:

  1. I've just discovered Katherine's blog through a link, and it is fabulous! What a blessing.

    May you have a profitable Fast and a wonderful Feast!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you,Mimi!I wish you the same!

    Katherine's blog is fabulous, indeed!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.