luni, octombrie 20, 2008

Storcator de fructe


-->

Am inceput din nou sa fac suc de sfecla rosie, cu morcov si mar . Cura de anul trecut a intarit foarte mult imunitatea Ilincai, asa ca m-am gandit s-o reiau. Din pacate ma chinui cu storcatorul nostru, antic si de demult- il avem de vreo 8 ani. Are putere si capacitate mica, dupa 2 morcovi storsi trebuie sa scot sita, sa o spal, iar la urma dau inca o data toate resturile la stoarcere, ca sa scot tot sucul. Asa ca am pus pe lista de dorinte un storcator de fructe si legume nou .

E vorba bineinteles de un moulinex . Are putere mare - 600 w si cel mai mult imi place ca stoarce fructele intregi, deci nu mai trebuie sa stau sa curat cojile si samburii.

Are cineva unul, imi puteti spune daca e asa grozav precum pare?




Irina










12 comentarii:

  1. Eu am cumparat mulinex; nu pe acesta din imagine ci pe unul vitasoft sau asa ceva mi-a fost recomandat cu caldura de vanzatoare dintr-o gama foarte larga de produse si mi s-a spus ca e singurul pe a carui lista de instructiuni scrie ca stoarce si legume tari... Surpriza a fost, imensa cand am constatat ca stoarce cu greu aceste legume precum morcovii si ca de fapt era o minciuna, de altfel inainte de un an de utilizare s-a stricat motorul(si nu storceam decat pt bebelus) si dupa ce a fost inlocuit a mai mers inca 2-3 luni si am fost nevoita sa il abandonez... Am primit cadou unul Philips de la nasii copilasilor ca sa-i tratez de anemie dar sa sti ca nu stoarce destul legumele si nu se pot da de doua ori- jumatate de suc ramane in ele...ceea ce cred este ori ca 600 de wati este insuficient pt un storcator ori produsele care ajung la noi pe piata sunt proaste de tot! Astfel incat te sfatuiesc calduros sa nu crezi tot ce scrie pe reclama sau instructiuni; pulpa de la fructele intregi nu poate fi stoarsa de doua ori...si apoi e mai bine sa renunti la coaja fructelor si legumelor romanesti si straine caci e plina de otrava.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am Philips si sunt foarte multumita de el;da,stoarce fructele si legumele intregi fara a le mai taia si a le curata;chiar am facut si suc de struguri in el si a iesit super!M-a costat in jur de 400lei dar pt.noi merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. si le stoarce bine? ca al meu cand scot resturile daca le strang putin intre degete se aduna zeama si face 1/4 paharel de suc dintr-un mar zdravan...

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, de ce nu se pot da de doua ori la al tau?eu bag resturile inca odata, dar intai spal sita.

    Sa stii ca e posibil sa ai dreptate cu produsele din ro, eu am avut un robot de bucatarie moulinex, luat din strainatate, si m-a tinut 7 ani fara probleme, i-am stricat eu vasul dintr-o prostie si nu s-a putut recupera, ca altfel cred ca ma mai tinea inca pe-atat.Si faceam cu el aluat de paine la cateva zile.In locul lui am luat altul, din ro, tot moulinex, si merge bine, dar il folosesc mai rar si daca toc mult cu el motorul miroase a incins, ceea ce nu pateam la celalalt.

    Doralina, cam in jur de 4 mil. e si asta

    RăspundețiȘtergere
  5. pai se aduna ghem si nu se mai storc trec asa pe sub capac, asta la philips vorbind, are mama insa unul nemtesc cred ca are 30 de ani dar inca merge f. bine o sa caut firma care l-a produs sa vad daca gasesc ceva asemanator...e voluminos ce e drept, dar scoate resturile aproape uscate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am acest storcator de vreo cinci luni si il folosesc aproape zilnic. Tot morcov-mar-sfecla dau si eu cel mai mult. Pun fructele/legumele intregi, le tai doar daca sunt prea mari si pulpa e uscata, doar la mar mai ramane ceva suc. E rapid,se spala usor si nu s-a infundat sita. Eu l-am luat ca sold (ieftin) adus din Anglia, sper ca si cele de la noi sunt la fel de bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. si pe lista noastra de cumparaturi mult dorite apare storcatorul de fructe:) Noi ne-am gandit la un Gastroback, pentru ca la un chiosculet unde se vand sucuri naturale il folosesc deja de mult timp, si dna de acolo era multumita...pai da! daca stoarce suc aproape toata ziua, non-stop (au f multi clienti, cei drept au si doua storcatoare:)ca sa faca fata clientilor )si la fel stoarce fructele intregi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi avem robot Philips, il folosesc de fiecare data cand gatesc. Are multe functii, tocat, ras, aluat, mixer pentru creme, masina de tocat,
    blender, cam tot ce poate face un robot. A costat destul de mult, peste 5 mil acum vreo 5 ani...
    Problema este cu blenderul, desi are separator se infunda sita si nu separa coaja de pulpa si suc, practic ori te multumesti sa faci un shake cu tot cu coaja, ori alegi alta varianta. Si eu vreau sa iau un storcator pentru legume si fructe, dar nu am aflat despre unul care sa fie chiar performant...

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina draga, noi avem moulinex si sunt f.multumita. Nu l-am folosit f.des, deci nu pot sa iti spun despre durata folosirii, dar stoarce f.bine. Uite asta este:
    http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Moulinex/Storcator_de_fructe_Moulinex_JU5001

    RăspundețiȘtergere
  10. dar storcatorul ala de la tv shop cum o fi? power juicer ii zice parca.
    Eu am tot un Moulinex, mai vechi, si nu le pu intregi.

    RăspundețiȘtergere
  11. 1500 wati si numar de rotatii pana la 13000 in functie de viteza pe care o alegeti. Storcatorul nemtesc Gastrobak de pe totalmag.ro e cel mai puternic. Cand alegeti un storcator tineti cont de putere si numar de rotatii. Au mai multe modele, la diferite preturi, dar eu il recomand pe cel mai scump pentru ca e cel mai bun, fiabil,eficient, e din inox, sita e din metal, are intrarea prin care se introduc fructele foarte mare. il folosesc de trei ani si merge brici. Trebuie curatata sita, sa nu fie lasata sa se usuce fructele in ea, ca trebuie curata cu periuta. Sper ca v-am fost de folos, SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am storcatorul profesional de 1500w de la totalmag.ro si stoarce foarte repede pentru ca are 6500-13000 rotatii pe minut, asa ca in mai putin de un min mi-a stors 2 kg de mere cu morcov. cand va cumparati un storcator fiti atente la puterea lui si la cate rotatii pe minut poate duce... va salut pe curand!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.