vineri, octombrie 17, 2008

Tratament naturist pentru giardia



Ieri am fost sa luam rezultatele analizelor si
se pare ca Ilinca are o parazitoza (probabil giardia). Deocamdata nu i-a dat un tratament, fiindca trebuie sa repetam coproparazitologicul intai, dar punand cap la cap si alte simptome din ultima vreme (manca foarte prost, nu a luat mai nimic in greutate, din contra, a mai slabit, se plangea uneori de dureri de burtica, etc.) cred ca diagnosticul e corect. Stiu ca in astfel de situatii se dau medicamente care afecteaza ficatul, asa ca m-am gandit sa atac intai problema pe cai naturiste.

Se pare ca semintele de dovleac sunt foarte eficiente, dar fiindca mi se pare cam complicat cu semintele am cumparat ulei de dovleac presat la rece, care conserva in totalitate principiile active ale semintelor. Acest ulei nu este eficient doar in combaterea viermilor intestinali, ci are efecte benefice si in afectiunile gastrice si hepatice, regleaza tranzitul intestinal, creste pofta de mancare, intareste imunitatea organismului, scade colesterolul din sange. Este bogat in vitamine si in minerale. Ii dau Ilincai cate 3 linguri pe zi, cu o ora inaintea meselor, pe stomacul gol.


Pe langa asta ii mai dau helmiflores, cate o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, tot pe stomacul gol, si tinctura de propolis, cate 20 picaturi pe zi.Tratamentul trebuie tinut 3 luni.

Pentru refacerea florei intestinale ii dau enterolactis.

Sper ca intr-o luna sa vad ceva rezultate, ca s-a topit cu totul saracuta. Ati avut probleme de genul asta, aveti ceva sugestii?

Irina