vineri, ianuarie 23, 2009

Pregatiri de primavara

Ieri, in Bucuresti, a fost o zi minunata, spuneai ca e primavara- era cald si soarele stralucea, asa ca am iesit la plimbare.

Anul asta as vrea sa scot ce mai am pe balcon (niste dulapuri vechi, plus alte lucruri care s-au adunat) si sa-l transform intr-o mica terasa cu flori si legume.

In consecinta am facut o vizita la serele romstal, si apoi la practiker, sa vad ce produse au si la ce preturi, ca sa-mi pot face o planificare.

La romstal nu aveau mare lucru, am gasit doar niste floricele in ghiveci la reducere- narcise, zambile si branduse, intre 1,00 si 1.5 ron bucata.
O narcisa, zambilele si brandusele sunt in cosulete de nuiele, arata foarte dragut la fereastra din sufragerie.



La practiker aveau foarte multe seminte . Am cumparat seminte de legume (rosii, dovlecei, mazare, fasole pitica- castraveti am de anul trecut) aromatice( cimbru, busuioc), verdeata (leustean, marar, patrunjel ) si cateva flori(lavanda si lobelii).

Am mai vazut si alte lucruri frumoase- suporturi pentru flori din fier forjat, mobilier de gradina, si o fantanita de interior foooarte simpatica ( cu siguranta s-ar potrivi in balconul nostru, dar pretul e cam mare 350 ron).


Ma gandesc ca ar fi interesant sa pun pe jos niste mocheta din asta verzulie, gen iarba (ca cea de sub fantanita), dar nu stiu cat de practic ar fi (avem gresie pe jos in balcon).



Mai am niste idei, dar va trebui intai sa masor balconul, si pe urma sa fac o socoteala, sa vad ce ne permite bugetul :).

Oricum, primavara e pe drum, nu aveti senzatia asta :) ?

Irina