vineri, ianuarie 09, 2009

.....

Dupa cum stiti (sau nu :) ) ieri a nins absolut miiinuunaaat in Bucuresti, cadeau niste fulgi maari, albi si pufosi, spre bucuria tuturor(cred ).






E asa de frumos in Bucuresti cand ninge, mai acopera cenusiul asta dezolant, iar aerul parca e un pic mai curat.

Ilinca a fost aseara cu tati afara, si a venit rosioara in obraji si fericita ca a mancat fulgi :)). Azi o sa iesim toate trei, sunt curioasa ce parere va avea Teodora de prima ei zapada.

Irina

5 comentarii:

  1. Daaaa, foarte frumos a nins ieri... dar stiu persoane pentru care nu a fost o bucurie, in special pentru cei care au avut drumuri de facut prin traficul de iarna.
    Ai mei au fost incintati, cel mare a iesit si el aseara cu tati la zapada. Mai devreme iesisem cu amindoi. A fost amuzanta reactia celei mici (e de virsta Teodorei): s-a oprit in pragul blocului si nu s-a miscat citeva minute, se uita mirata la noul peisaj :-D Apoi i-a placut sa mearga prin zapada, numai ca la dimensiunile ei, chiar si stratul subtire era troian :-D Una din distractii a fost sa dea jos cu minutele zapada de pe banci.
    Distractie placuta voua!

    RăspundețiȘtergere
  2. daaa, a fost minunat. Si noi am iesit inca de la primii fulgi si ne-am bulgarit putin. Nectaria a fost incantata. Daca tine zapada pana maine, va merge cu tati sa faca un om de zapada :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu am stat lipită de geam ca Ilinca. :)) Ce bine că încă nu s-a topit! Mai înviorează Buc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca am recunoscut zona.Am stat si noi acolo 2 ani in chiririe.A fost prima casa a celui mic.Din pacate n-o sa si-o aminteasca ca ne-am mutat.Nu vreau sa fiu indiscreta, dar cred ca e aproape de o stada cu nume de flori si de o biserica care are 2 hramuri, ununl identic cu al celei studentesti, draga tuturor.De la noi din balcon se vedeau casele;ma mai salvam si eu ca nu ma pot obisnui la bloc.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.