sâmbătă, octombrie 31, 2009

O provocare interesantaAm gasit pe blogul Inei „ Retete vegane” o provocare interesanta- alimenteza-te doar cu cruditati (fii raw-vegan ) timp de 4 saptamani.
Daca aveti probleme cu greutatea, ten acneeic, oboseala cronica, balonari sau vreti sa va imbunatatiti conditia fizica si sanatatea cititi acest mesaj.

Va provoc la un test de 4 saptamani pe 100% alimentatie cruda. Va tine sau nu? E sansa voastra sa aratati ce puteti si sa faceti un lucru bun pentru voi. In acest forum gasiti tot ce aveti nevoie sa stiti pt a va alimenta 100% natural si pt un stil de viata cat mai "curatat de chimicale".
Dupa ce incepeti testul scrieti-ne rezultatele (dupa si in timpul testului). Si voi veti fi uimiti de beneficiile dietei.

Nu va uitati la mine (metaforic vorbind ) fiindca in nici un caz nu sunt in stare sa raspund la o astfel de provocare, dar poate printre voi sunt amatori, mai ales daca suferiti de vreo boala, sau vreti sa slabiti.

Apropo de slabit devenind raw-vegan, mai jos puteti vedea marturia unei femei, Angela Stokes, care a slabit de la 136 la 75 kg :

Eu n-o sa devin raw-vegan deoamdata :)), dar ma stradui sa beau mai multa apa zilnic - cel putin doi litri. Si sa fiu vegetariana macar miercuri si vineri .

Revenind la provocarea Inei, ce spuneti, sunteti tentati sa incercati? :)


Irina