joi, noiembrie 04, 2010

Cadoul primit de la Csilla

La începutul anului am participat la un joc pe blogul Csillei - PIF- și ieri , ce surpriză nemaipomenită!a sosit cadoul meu. Muream de nerăbdare să-l desfac, drumul de la poștă până acasă mi s-a părut foarte lung :)).
 Am primit un șervet de mijloc pentru masă, lucrat cu tehnica quilt,  în culorile de toamnă care îmi plac așa mult! Pe lângă el - o felicitare, tărtăcuțe decorative din grădina Csillei, și o punguță cu bomboane și ciocolată, care s-a evaporat rapid  :)).
Acum masa noastră din bucătărie are decorații noi, de care sunt foarte încântată! Sper că ați remarcat materialele deosebite, care se găsesc de cumpărat în Kreativ Shop! Din păcate  nu mă pasionează cusutul, și regret, fiindcă mi-ar fi plăcut să-mi fac ceva din frumoasele materiale de Crăciun. Deocamdată  lâna cumpărată de la Csilla așteaptă s-o vopsesc, dar nu știu când îi va veni rândul, căci momentan sunt absorbită de decupajele mele :)).


Dragă Csilla, mulțumesc muuuult de tot pentru cadou, este minunat, mi-ai făcut o mare bucurie cu el!

Vă mulțumesc pentru vizită, și vă doresc o zi frumoasă!

Irina

6 comentarii:

KaBea spunea...

Foarte frumos cadoul tau!Sa-l stapanesti cu cea mai mare placere.O zi frumoasa si cu soare in suflet.

corina spunea...

Irina tareeeee frumos cadou ai primit.Sa te bucuri de el.Iti doresc bucurii!!!

Liliana spunea...

Foarte frumos dar ai primit, il meritai. Acum ma bucur si eu pentru bucuria ta :)...si tu sa ai o zi frumoasa:)

Csilla spunea...

Ma bucur mult ca iti place, sa-l stapanesti cu multa placere :)!

Amalia spunea...

Ce dragut e servetul! Si tartacutele asa de tare imi plac! Ma bucur ca ai primit un cadou asa frumos...Toamna e minunata:). Spor la decoupage!

Gianina spunea...

Frumos cadou!Si eu am comandat de la Csilla,pt ca o stiam de pe blogul unei prietene stiu ca are un suflet mare...sa-l folosesti cu placere si sanatoasa.
Decupajele nu le-am putut vedea ca n-am fost invitata cica..