miercuri, decembrie 22, 2010

Au mai rămas trei zile



Da, mai sunt doar trei zile până la Crăciun și sunt oarecum  în grafic, deși, ca la toate sărbătorile de anul acesta cheful de pregătiri mi-a venit pe ultima sută de metri. 
Din fericire am făcut bradul de Sf. Nicolae, ca de obicei, așa că am avut un punct mai puțin pe listuță. Fiindcă nu aveam loc în altă parte l-am pus în camera fetelor, spre bucuria lor. Nu l-am împodobit decât cu beculețe și beteală, iar în loc de globuri am pus cărticelele din cartea Povestiri de Crăciun de Tony Volf.

Citim câte o cărticică în fiecare seară, apoi o atârnăm în pom, iar Ilinca numără zilele rămase până la marea sărbătoare. Regret că nu mi-a venit ideea de anul trecut, am fi evitat distrugerea aproape completă a tuturor ornamentelor de brad pe care le aveam :)).






Urmează să facem împreună și ornamente din figurine de turtă dulce.




Coșulețul nostru de cărți pentru Crăciun și luna decembrie s-a îmbogățit cu câteva titluri :




Curățenia e aproape gata, mâine vom face turtă dulce și o prăjitură (deja clasiul snikers :))  ), iar vineri pregătim mâncarea . Meniul este extrem de simplu - piftie de pui, salată în straturi , iar sarmalele s-au transformat în varză a la Cluj, pentru rapiditate :)).

Vă doresc spor la treburi!

Irina