joi, iulie 07, 2011

Pe croseta


 Cand am inceput patratelele pentru fata de perna era destul de rece, asa ca era o placere sa lucrez cu lana. Acum s-a incalzit, si abia astept sa termin, caci bumbacul e mai potrivit pentru vara.


Imi place sa stau in balcon,  sa crosetez patratele multicolore, si  ”in pauza” :) sa-mi savurez prajitura preferata - indiana cu frisca si cu ciocolata. De la cofetaria Pestisorul- cine stie cunoaste :)).




Pacat ca n-am gasit si fir rosu, cred ca s-ar fi potrivit. Ca model folosesc patratelul plin (solid granny square). Schema e cea de mai jos :



Va doresc spor in proiectele voastre!

Irina

6 comentarii:

  1. Foarte frumoase culorile cu care lucrezi patratelele. Unde le-ai gasit? Sunt scumpe? Spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela, chiar nu am dat mult, 4.5 ron un ghem, si e lana 100%.Le-am cumparat de la merceria din centru, din zona Baratiei, nu stiu cum se cheama.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o sa iasa o fata de perna super.Firele au niste culori..... Da, si eu imi aduc aminte de cofetaria Pestisorii, acolo faceam torturile, cozonacii cand eram in Bucuresti.Mi-ai facut o pofta cu indiana aceea....:D

    RăspundețiȘtergere
  4. grozav, culori frumoase si calitate. sculul are 50 de grame?

    RăspundețiȘtergere
  5. Iarasi ai ales culori asa de frumoase! de fiecare data ma bucuri vizual prin culorile ce le alegi!!! O sa trec la lucru dar sper sa ma uit si la materialele cu mamica postate de tine si care se anunt foarte interesante mai ales ca Mihai este maia ctiv si nu stim sa stam pe scaunel linistiti.
    Spor in toate, cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana,sper sa iasa frumos :)tu ce ai mai facut cu paturica aceea grozava?

    Cristina, da, are 50 g, si e subtirel.

    Cristina, sper sa-ti placa filmuletele

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.