luni, ianuarie 31, 2011

Primul meu Garden Granny Square

Exprimă-ti personalitatea nu numai prin lucrurile pe care le cumperi ... ci și prin ceea ce poti produce tu insuti cu putină creativitate, măiestrie și originalitate.

Edith Schaeffer- Evadarea din rutină
Mi-am petrecut dimineața făcând ceva cumpărături și rezolvând diverse probleme, înfruntând gerulețul de afară. Apoi am venit acasă, am făcut mâncare, am spălat rufe, am luat masa împreună cu fetele (e vacanțăăă) - și în sfârșit pauza mult așteptată. 


O după- amiază lângă o cană de ceai fierbinte, încercând să croșetez primele mele Garden Granny Square - Pătrățelele Înflorate ale Bunicii.Modelul și instrucțiunile le-am găsit pe un blog pe care îl urmăresc cu mare plăcere : ATTIC24. L-am descoperit cu ajutorul Danei, și  prima oară l-am răsfoit pe nerăsuflate cap- coadă. M-am îndrăgostit de atmosfera veselă a căsuței englezești,  și de culorile vii cu care lucrează Lucy.

Eu am ales să lucrez cu trei culori deschise- alb, roz și bleo. Primele două pătrățele sunt gata deja - și vreau să fac din ele tot fețe de pernuță pentru patul nostru din dormitor.Se fac foarte repede, chiar și de către o începătoare ca mine.Trebuie să spun că Lucy are dreptate - pătrățelele astea dau dependență - în timp ce scriam postarea pe blog am început să-l lucrez pe al treilea :)). 
Sper că v-a făcut plăcere să mă vizitați astăzi, și nădăjduiesc că ați avut un început de săptămână plăcut.


Vă doresc o zi frumoasă în continuare,

Irina