luni, martie 14, 2011

Micul magazin cu porțelanuriBine v-am regăsit!Am ajuns acasă, dar sunt cu gândul încă pe cele meleaguri străine :)). Am fost plecată pentru câteva zile în Italia, la Milano.
Principalul motiv pentru această ieșire a fost Hobby Show, una dintre cele mai mari expoziții de hobby din Italia. A fost ceva deosebit- dar despre asta vă povestesc altă dată. O altă dorință de-a mea a fost să merg in magazine cu porțelanuri, ca să-mi clătesc ochii admirând niscai ceșcuțe :)), fiindcă la noi oferta e atât de limitată. Am văzut mai multe, dar cel mai drăguț dintre toate a fost un mic magazin de porțelanuri din Lugano, Elveția - orășel destul de apropiat de Milano, pe care l-am vizitat în una din zile.
Am descoperit ”Casa della bambolle” (Căsuța Păpușilor) pe una din străduțele întortocheate ale orașului.Proprietara, o doamnă în vârstă foarte drăguță mi-a permis să fac câteva fotografii.Toate ceșcuțele sunt englezești, produse de Royal Albert, una din firmele cu tradiție în acest domeniu.
În magazin nu se vindeau doar porțelanuri, ci și miniaturi pentru căsuțele de păpuși.Am plecat de acolo extrem de încântată, și desigur cu o ceșcuță superbă :)), cadou de ziua mea (care va fi în curând).
Sper că ați avut numai zile bune cât am lipsit. Vă mulțumesc pentru vizită, și pentru că mi-ați împărtășit din gândurile voastre !

Irina