luni, mai 09, 2011

Cand plouaPaturica mea de primavara imi da batai de cap.Iese foarte frumos, dar hexagoanele mititele nu sunt deloc spornice.Asa ca am inceput o paturica de acril, ca sa am si eu ce prezenta pe 31 :)).


Culorile sunt mai tomnatice, dar se potrivesc cu ploaia si frigul de afara.Multa lume ma intreaba cand am timp sa crosetez. Vreau sa spun intai ca orice lucru pe care il faci in viata e o chestiune de prioritati. Daca vrei neaparat sa faci ceva, sau iti place foarte mult, vei gasi timpul necesar. Eu lucrez de obicei seara, dupa ce culc copiii, sau in timpul zilei cand copiii se joaca, sau coloreaza, ori cand plec undeva si am de asteptat, sau cand ma intalnesc cu vreo prietena- in timp ce vorbim merg si mainile :).Paturica mea ”ploioasa” e lucrata in grany square clasic, si are patrate mari, asa ca nadajduiesc s-o dau gata repede :).


Va doresc o zi frumoasa in continuare, si poate o sa profitati de vremea aceasta minunata pentru lucru de mana :)

p.s. daca vreti sa aveti sansa de a  primi cadou o fata de perna minunat lucrata manual, participati la tragerea la sorti de pe blogul Corinei.Eu m-am inscris deja :).


Irina