miercuri, septembrie 07, 2011

Criza de timp


Toamna aceasta a adus oaresce schimbari in familia noastra : Ilinca va merge la scoala, si eu am reinceput serviciul. Asta inseamna o reorganizare a programului, si a  activitatilor tuturor. 
Reorganizare la care nu m-am gandit inca, asa ca ma simt total data peste cap fara listutele si rubricutele mele din jurnalul casei :)), si am intrat in criza de timp.


Anul acesta scolar va fi o noua experienta pentru noi, ca familie, si o noua experienta pentru mine - sa-mi stabilesc prioritatile, astfel incat totul sa fie in ordine acasa, dar si la servici, fara sa imi epuizez totusi fortele. De multe ori gandul meu se indreapta spre Sf. Iuliana din Lazarevo.Viata ei a fost extrem de plina - un sot, sapte copii in viata, doi socrii in grija, pe langa o gospodarie imensa si multe slugi. 
Cu toate acestea gasea timp pentru rugaciune, milostenie si alte fapte crestinesti, si  pentru lucru de mana- broderie si cusut. Nu se plangea niciodata, ci lucra mereu in toate, cu harnicie.
Cu sfintele ei rugaciuni nadajduiesc s-o scot si eu la capat! :) 



Asa ca imi ascut de zor creioanele, ca sa-mi fac cat de cat un program. Intre timp vinetele ma asteapta sa le transform in salata, rufele trebuie intinse, aspiratorul trebuie in pus in functiune, fiindca maine e sarbatoare mare, si ne vom ocupa de cele duhovnicesti :).
Pentru cei mici gasiti aici  icoana praznicului- de scos la imprimanta si de colorat.


Va doresc o zi placuta, si spor in toate cele de folos trupului si sufletului! :)

Irina