miercuri, februarie 01, 2012

La inceput de februarie

Sper ca ati  inceput luna februarie cuibariti pe langa vreo soba sau alta sursa de caldura :)). Asa un ger cred ca n-a mai fost de mult in Bucuresti- in caz ca a fost vreodata!
Ianuarie a fost o luna foarte placuta, avand in vedere ca jumatate din ea am avut vacanta :)).  am crosetat, am facut  de scrapbook (da, am mai lucrat cateva, dar n-am avut timp sa vi le arat), am citit, am ajuns  la zi cu treburile casei si in general am incercat sa ma bucur de micile momente frumoase pe care ni le ofera viata. 
Provocarea de a invata un verset pe saptamana mi-a fost de mare folos, fiindca luna ianuarie a venit si cu  incercari si griji in care am avut nevoie de sprijinul lui Dumnezeu.
Faptul ca Ii putem incredinta Lui prin rugaciune orice ingrijorare, suparare sau nevoie e un mare dar.
Maica Siluana spune ceva tare frumos si adevarat:
Pastorul cel Bun isi mana oile Sale afara, le aduna si le scoate afara.Unde afara?Afara din vanzoleala lumii, din grijile lumii.Grija e unul dintre lupii cei mai rai,lupul care vine sa fure oile, pentru care ceilalti nu-si dau viata.Acesta este lupuldin cauza caruia ne ducem la Pastor sa ne ia in brate ca sa ne scape de grija(dupa care viata noastra va fi minunata).Este lupul care ne mananca fara mila (...).Grija este o traire si o consumare a energiei intr-un gol,intr-un hau.Si vrajmasul  tot timpul ne da griji si ingrijorari.Singura noastra grija ar trebui sa fie sa-L chemam pe Pastorul cel Bun ca sa fie cu noi.Daca El e cu mine totul e bine.
(Maica Siluana-Mestesugul Bucuriei)

Luna aceasta in Biserica :


Februarie- luna cu inimioare :)

Anul trecut m-am gandit pentru prima oara la luna februarie ca la o luna dedicata iubirii, si am sarbatorit Ziua Indragostitilor. I-am facut sotului meu o surpriza, pregatind o cina speciala, doar pentru noi doi, si o lista cu 100 de lucruri pe care le apreciez la el. 


Cand i-ati spus ultima oara sotului vostru ca il admirati si il iubiti pentru calitatile lui, in ciuda defectelor? :) Va provoc sa faceti o lista, cred ca ii va face mare placere sa o citeasca :). Aveti timp sa va ganditi pana pe 14 februarie :)).

Va doresc un februarie cu bucurie!
Irina