marți, martie 13, 2012

Schimbul de ornamente pentru Pasti al copilasilor ortodocsi


Fiindca schimbul de ornamente pentru Craciun a fost o bucurie pentru participanti, la cererea tuturor organizez si schimbul de ornamente pentru Pasti - ornamente cu care vom impodobi crengutele de salcie.

 
Regulamentul este urmatorul:
 
1. Cei inscrisi vor forma grupuri de cate  10 persoane (familii, nu copii), si fiecare din membrii grupului va trebui sa faca atatea ornamente cat sa trimita la toti ceilalti . Daca numarul participantilor va depasi numarul 10, fara sa fie multiplu de 10, voi imparti astfel incat sa nu fie nici prea multi intr-un grup, dar nici prea putini. Ornamentele trebuie sa fie facute manual (de copil/copii, nu de mami :) - care poate da totusi o mana de ajutor :)  ) si sa aiba o tema ortodoxa.
2. Plicurile (sau pachetele, daca ornamentul e mai voluminos) trebuie expediate cel tarziu pana pe 2 aprilie, ca sa evitam aglomeratia de la posta, si ca fiecare copil sa aiba timp sa se bucure de ornamentele primite.
3. Ca sa participati nu trebuie sa aveti blog. Veti trimite adresele voastre pe mailul meu, si eu voi transmite fiecaruia adresele celorlalti. 
4. Fiecare va trebui sa imi trimita o fotografie cu ornamentul realizat, astfel incat, dupa ce fiecare isi va primi pliculetul, sa putem admira cu totii munca copilasilor nostri. Cu acordul vostru voi posta fotografiile pe blog dupa ce primesc de la toti confirmarea primirii ornamentului.
 
 
 Inscrierile se pot face pana pe 17 martie inclusiv, lasand un comentariu la aceasta postare. Dupa ce vom forma grupurile  va rog sa-mi trimiteti  adresa postala pe dulcecasa_ortodox@yahoo.com, specificand „adresa postala schimb ornamente - grupul nr.....”.
 Daca aveti blog, sau pagina de facebook, sper ca veti da „sfoara-n tara” :).

Irina