miercuri, octombrie 24, 2012

De toamna


autumn

 Minunatele zile de toamna se scurg una cate una, dezvaluindu-si fiecare frumusetea unica. Ieri- soare stralucitor, frunze ruginii si cer albastru. Azi- cerul innorat si un parfum de frunze reci :).
    E toamna si la noi in casa. 
Tufanelele movulii imi inveselesc masa din bucatarie.


Am pregatit merele pentru un strudel de sezon, si ma gandesc la un ceai fierbinte si aromat, cu care sa ma incalzesc in timp ce goblenesc putin :).


Mi s-a facut dor de ac si ata- n-am mai cusut de muuulta vreme, asa ca am rascolit prin sertare dupa ceva potrivit pentru vremea asta. Am o serie de patru goblene mici,  cu o casuta de-a lungul anotimpurilor (de la Orchidea) , si desigur o sa cos "Toamna" :).


 Abia astept sa lucrez la el! Crosetez si o paturica (o sa v-o arat miercurea viitoare), n-am idee cum o sa ma impart intre doua proiecte, mai ales ca am atatea pe cap. Din fericire nu mai e mult pana la vacanta ...




Sper ca v-ati planificat si voi macar o jumatate de ora de relaxare, in compania lucrului de mana, sau poate a unei carti- si daca nu, mai aveti timp-  asa ca va doresc o dupa-amiaza placuta!

Irina