miercuri, noiembrie 28, 2012

Un concurs cu premii frumoase - nu ratati! :)

 Cred ca stiti cu totii cartile frumoase de la editura Iona, si sper ca ati imbogatit cu ele biblioteca celor mici :). Daca nu, editura Iona ne ofera acum sansa de a castiga cateva pachete cu carti, la alegere, din oferta editurii!
Sunt foarte incantata, fiindca eu am castigat in 2010 Cantarea lui Nicolae- Povestea Imnului Trisaghion, si apoi am primit cadou de la cineva drag Povestea Sf. Ierarh Nectarie, facatorul de minuni, iar acum am ocazia sa  completez biblioteca micilor crestini :) cu mai multe titluri!
  Cartile sunt deosebit ilustrate, iar textul e placut si atractiv.
Intre timp editura si-a mai imbogatit oferta, si recent mi-au facut cu ochiul viata Cuviosului Paisie Aghioritul, pe care eu il indragesc foarte mult


dar si a Sf.Mare Mucenta Elisabeta, pe care am citit-o in varianta pentru adulti, si m-a impresionat extrem de mult, in special sfarsitul ei :((


Si viata Sf. Ierarh Ioan Maximovici , considerat unul din marii sfinti ai secolului XX, e deosebita. Eu l-am "cunoscut" pe Sf. Ierarh Ioan prin intermediul parintelui Serafim Rose, care i-a fost apropiat. Sf. Ioan a iubit foarte mult copiii, si, inca de la inceputul misiunii sale in China, a infiintat un orfelinat pentru orfanii care traiau pe strazi.



Editura Iona nu a ocolit nici viata sfintilor romani, publicand-o pe cea a Sf. Calinic de la Cernica, la ale carei moaste obisnuim sa mergem destul de des, manastirea fiind aproape de noi.


Pe langa vietile sfintilor pentru copii, mai gasim la editura Iona si doua carticele cu intamplari din Vechiul Testament :

Viata. Sf. Prooroc Moise


si a inteleptului Iosif



Concursul este organizat cu ocazia praznuirii Sf. Nicolae, la care noi avem mare evlavie, fiind ocrotitorul familiei noastre - o iau ca pe un semn de sus :).



Regulamentul este urmatorul:



Editura Iona vă invită la concurs de ziua Sfântului Nicolae!

Răspundeți pe blogul nostru până pe 5 decembrie la cele două întrebări și puteți câștiga 3 pachete cu cărți;

1. 5 cărți la alegere din oferta editurii
2. 3 cărți la alegere din oferta editurii
3. 2 cărți la alegere din oferta editurii

    1.Ce întâmplare din viața Sfântului Nicolae a împământenit tradiția împărțirii de daruri în ziua prăznuirii sale?

2. Care sfânt mai puțin cunoscut vă este drag și de ce?

Vă rugăm să scrieți numele și mailul la care vă putem contacta.

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți în ziua de Sfântul Nicolae, iar pachetele vor fi expediate începând cu 7 decembrie pentru a ajunge numai bine înainte de Crăciun.

De asemenea, cel mai interesant răspuns va fi ales de către echipa Editurii
și premiat cu un pachet de 5 cărți!!



Irina