vineri, noiembrie 08, 2013

Rasfat apicosmetic

M-am inscris  si eu la campania  celor de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj , pentru testarea produselor pentru par. De-a lungul timpului am incercat mai multe produse naturale, dar recunosc ca nici unele nu m-au multumit, asa ca m-am intors la chimicalele de toate zilele :)).De obicei folosesc pentru par doar sampon, niciodata balsam sau masti, asa ca pot spune ca pentru mine va fi o premiera.

Mai multe informatii despre produsele lor si noutati le puteti regasi aici:

http://magazin.complex-apicol.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=53&TreeId=29

  Nu ma vopsesc niciodata, dar totusi parul meu e fragil si mi se pare lipsit de vitalitate, de aceea voi opta pentru gama Apidermaliv, cu laptisor de matca si ulei de masline. O sa va tin la curent cu rezultatele obtinute.

Irina

Colectia de vineri- linkul tau pe Dulce Casa!

Este vineri, asa ca va invit sa lasati linkul vostru pe Dulce Casa, fiindca avem inainte un intreg sfarsit de saptamana in care sa citim lucruri noi si interesante :). Va astept cu drag!
 
 !!!Linkurile pot include subiecte ca : educatie, activitati cu copii, casatorie, credinta,  gospodarie, organizare, retete, inspirationale/motivationale, ganduri personale, gradinarit, lectura/recomandari de carte, lucru de mana, impresii de calatorie, etc..Nu e neaparat ca linkul sa fie de pe blogul personal, puteti adauga linkuri catre articole care v-au placut.!!!!
Va rog nu postati  linkuri catre articole publicitare, umanitare, vanzari, etc..
Daca nu va descurcati , lasati linkul la comentarii, si il voi adauga eu. Colectia este deschisa pana pe 10 noiembrie seara.





Noiembrie, luna multumirii : ziua 8

sursa





Make it a habit to tell people thank you. To express your appreciation, sincerely and without the expectation of anything in return .”
Ralph Marston
 ........
Fa-ti un obicei din a le  spune celorlalti multumesc. Din a-ti exprima aprecierea in mod sincer si fara a astepta ceva in schimb.
De meditat si de notat...nu putem sa calatorim in viata de unii singuri. Sa ne gandim cat de multi oameni contribuie la binele, fericirea si bunastarea noastra- unii ne sunt apropiati, pe altii nici macar nu-i cunoastem. Este uimitor cum un simplu multumesc, o vorba buna sau o apreciere sincera poate ridica un suflet intristat, suparat sau doborat de greutatile vietii, si ii poate schimba intreaga zi, sau chiar intreaga viata. Incearca sa aduci lumina si bucurie in viata tuturor celor pe care ii intalnesti azi, cu un zambet si un multumesc!