marți, octombrie 21, 2014

Bulbi de toamna

A fost o zi foarte calda si placuta, asa ca am stat mai mult prin curte. Pe aleea dinspre poarta am plantat bulbi : narcise, lalele, zambile, anemone si arum italicum (nu stiu daca va iesi, n-am mai vazut pana acum).



Am pus si tufanele, sper sa creasca anul viitor la fel de mari cu cele pe care le aveam deja in gradina.


Ce nu am gasit- ghiocei. Or erau stocurile epuizate, ori pretul era prohibitiv. Anul vitor o sa incep sa caut din august :)).
Am terminat treaba spre seara, si am admirat un apus de soare superb...



Va doresc si voua numai zile in care sa gasiti frumosul!


10 comentarii:

  1. Ce culori fabuloase are cerul tau! Aici, la oras n-am vazut niciodata asa ceva. Cand mai mergeam anul trecut la Bucuresti cu trenul de seara, nu stiu sa spun exact unde, dar cred ca undeva intre Urziceni si Bucuresti prindeam mereu apusul in astfel de culori si ma lipeam de geamul compartimentului, as fi vrut sa pot trece dincolo, sau sa opreasca trenul sa cobor chiar acolo. Apoi ne apropiam de capitala si griul incepea sa ne inconjoare :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, de cand ne-am mutat aici am vazut multe apusuri si rasarituri teribil de frumoase.Dar asta chiar a fost iesit din comun :)

      Ștergere
  2. Am intrat de mai multe ori ca sa vad acest cer, e incredibil:), e cer de campie, numai la campie cerul e astfel:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cerul este superb, tufanele foarte frumoase, de bulbi vei disfruta in primavara.Concluzia, bucuria de a locui la casa este o binecuvantare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina, sa vedem daca bulbii mei vor inflori. O sa va tin la curent :)

      Ștergere
  4. Chiar superb apusul admirat de tine! Şi tufănelele la fel. Foarte, foarte pline de flori şi în culori vesele şi puternice. Ghiocei nu am văzut în magazine, dar eu nici nu prea mă uit des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, imi pare rau ca n-am gasit si portocalii, ramane pentru anul viitor :). Ghiocei au avut la Hornbach, dar se terminasera cand am ajuns eu

      Ștergere
  5. Superbe pozele de la Apus! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. AM POPOSIT PE AICI SI RASFOIESC POSTARILE, PE CARE LE GASESC SUPER FAINE. ADMIRABILE IDEILE TALE, IURESUL SI APASAREA PROBLEMELOR M-AU ABATUT DE LA A ADMIRA SIMPLICITATEA SI FRUMUSETEA VIETII. AM REGASIT AICI LUCRURI CARE ERAU UITATE PRAFUITE IN UNGHERELE MINTII MELE. LE-A REDESCOPERIT AICI. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.