miercuri, octombrie 29, 2014

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 
 
Incurajata de ultimul meu succes (hihi) in ale tricotatului, am prins curaj si am inceput o vestuta, dintr-un fir asemanator cu cel pe care l-am folosit  la sal. Sunt nunante de toamna, din pacate nu am reusit sa le scot in evidenta, lumina fiind total nepotrivita pentru fotografii.
E prima oara cand lucrez in tehnica raglan (se incepe de sus si se lucreaza circular, fara cusaturi).Imi place foarte mult cum a iesit pana acum, sunt nerabdatoare sa o termin. Sper sa imi ajunga firul, ca nu am decat 200 g.
 
 
De citit nu mai am timp, fiindca impletesc :)). Dar ascult teatru radiofonic :).Ce bine ar fi daca ar exista varianta audio a cartilor care ma intereseaza!as face doua lucruri deodata :)).
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

12 comentarii:

  1. Ce frumos arata! Daca nu iese vesta, si bolero ar fi la fel de frumos. :) Mult spor mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pot asculta online discutiile de la Vecernie ale parintelui Ciprian Negreanu de pe site-ul ASCOR Cluj.

    Tatiana

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina am observat ca ochiurile au un aspect mai dezordonat oarecum uitate cu atentie la vreun tutorial video la cineva care impleteste asa-mi ieseau si mie pana de curand dar acum m-am lamurit cum sa bag andreaua cand lucrez pe fata si cum sa dau ata peste andrea ca sa arate ochiurile frumoase ordonate si asa eu lucrez destul de larg si acum am un fir grosut si lucrez cu andrele groase as vrea sa fi putut sa-ti explic in cuvinte mai bine cum sa faci sa-ti iasa mai ordonat lucrul dar cred ca daca te uiti cu atentie poate -ti dai seama ... firul e superb culorile mele preferate ,de toamna spor la lucru !
    Cu drag Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca spui de metoda americana, ei iau ochiurile altfel. Eu folosesc metoda europeana si iese diferit.Pare un pic dezordonat din cauza firului, nu e foarte uniform, dar se aseaza la spalat.Plus ca eu lucrezun pic mai larg.
      ma bucur ca-ti place firul!spor la lucru si tie :)

      Ștergere
  4. super frumos Irina. Mi-ai facut pofta de tricotat, de un de iti iei firele? Si cine mai transmite teatru radiofonic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de pe internet, sunt mai multe situri unde poti gasi :). Teatru ascult aici http://teatrale.nobody.ro/

      Ștergere
  5. E foarte frumoasa vestuta:*, firul meu ajunge luni, cu cat vad ce frumos iti iese cu atat il astept mai tare:). Eu mai ascult conferite pe ted, sunt unele chiar foarte faine:). Week-end plin de spor si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate va sunt de folos urmatoarele linkuri:
    http://carti-audio-online.blogspot.ro/
    http://www.cartiaudio.eu/

    O zi frumoasa va doresc.
    Cu drag,
    Suzana

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.