luni, februarie 10, 2014

Provocare de primavara

Zapada nu s-a topit inca, desi a iesit soarele si lucrurile par sa decurga in sensul asta :). Stresinile picura de zor, curtea e plina de balti si sper ca in curand sa vad ghioceii mei rasarind de sub nameti.
Desi afara n-a venit inca primavara, in casa mi-a adus-o zambilele inflorite si firele mele de crosetat in nuante pastel.


Le-am vazut in raftul unei mercerii, inghesuite si triste, parand sterse in comparatie cu celelalte fire viu colorate.Si totusi imaginatia mea a luat-o razna, si in capul meu vedeam deja jocul minunat de nuante, intr-o paturica cu iz de primavara timpurie.


 Cand mi le-a dat vanzatoarea inima mea s-a topit :)) - erau moi si usoare ca puful...am luat doua nuante de roz- ca florile delicate de mar, vernil - ca frunzulitele crude, mov- ca violetele parfumate, bleo - ca cerul senin, toate unite de albul florilor de cires si corcodus.


 Lucrand la patratelele delicate, mi-am amintit de provocarea la care am participat in primavara lui 2011- ca in trei luni - martie, aprilie si mai sa lucrez o paturica de primavara. A fost prima si ultima paturica lucrata de mine, si cea de atunci nu avea deloc nuante primavaratice :). Nu am fost singura participanta- puteti admira creatiile tuturor aici.
Ma gandesc ca e timpul pentru o noua paturica, asa ca ma provoc :)) sa lucrez macar 2-3 patratele pe zi pana pe 31 mai 2014, astfel incat sa finalizez primul meu proiect mai mare pe anul acesta.


Daca e cineva tentat sa se alature...eu m-as bucura sa mai am tovarasi de calatorie :).
Startul oficial e pe 1 martie. Pana atunci vreau sa termin fata de perna inceputa deja, sa fac o ghirlanda de inimioare si...tananaaa...sa invat sa fac sosete cu doua andrele, si manusi fara degete :).
(am comandat deja lana  , abia astept sa ajunga pachetul :)  ).
Daca vreti sa participati la provocare aveti timp sa terminati ce mai aveti in lucru, si sa va alegeti firele potrivite.

♥ Va doresc o saptamana fericita si creativa! ♥

 Irina