marți, octombrie 07, 2014

Caminul tau, un colt de rai!- saptamana 1

mai multe :AICI
 „ Saptamana 1:
1-5 octombrie - cumparati o lumânare deosebită și aprindeți-o zilnic, la vremea cinei, sau oricând vă face plăcere. Eu o voi așeza în bucătărie- inima casei noastre. De câte ori priviți la ea amintiți-vă să faceți o mică rugăciune pentru pacea căminului vostru.
Saptamana aceasta lucreaza la pace si rabdare. "
 


Sper ca va face placere aceasta provocare, eu cu siguranta mi-am propus sa ma bucur de ea!
Sambata dimineata am iesit in oras si mi-am cumparat o lumanarica cu aroma de vanilie- unul din parfumurile mele preferate :). Ca si anul trecut, am vrut sa realizez eu un mic aranjament folosind materiale din natura. Am in gradina un pyracantha, de unde am cules bobitele portocalii, iar bobitele visinii cred ca sunt merisoare, si le-am adunat dintr-un copac de langa casa . Dovleceii, din soiul "Jack be little" sunt din gradina noastra si i-am cultivat in ideea de a-i folosi la decoruri de toamna.


Alaturi de un ghiveci cu crizanteme aurii si de un platou cu briose  au creat in casa o atmosfera foarte calda si placuta , care a fost apreciata de toata lumea, inclusiv de pisici :).
Imi place sa aprind lumanarica atunci cand ma intorc de la serviciu, mai ales in zilele acestea reci si ploioase de toamna. Flacara ei calda,  lumina palpaitoare si usoara aroma de vanilie pe care o raspandeste in jur ma linistesc si imi dau o senzatie de calm si de confort. Si ma stimuleaza sa pastrez curat in bucatarie :)).
Cum a fost prima saptamana pentru voi?