miercuri, februarie 18, 2015

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 
 
M-am gandit sa nu va plictisesc cu atatea sosete, hihi, asa ca va mai arat si manusi. Numai perechea asta, fiindca dupa aceea revin la sosetele mele, mai ales ca ma asteapta multe fire super (pe care n-am avut timp sa vi le arat, dar urmeaza :)) ). Nu ma intrebati cand. Curand, sper eu.
Din pacate nu ajung inapoi acasa pe lumina, asa ca pozele nu sunt prea grozave, desi firul e absolut superb. Lana 100% (YarnArt Magic), degrade de verde, turcoaz si maro. Ar merge super si pentru un sal, sau mai degraba pentru un poncho. Cu caciula si manusi ar fi un set foarte reusit, cred.


De citit...e prea mult zis ca citesc, mai degraba plimb in geanta "Arta simplitatii", in speranta ca voi gasi un moment in care macar sa-mi arunc ochii prin ea. Acel moment n-a venit inca :)).

Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?