luni, iulie 11, 2016

Bloguri indragite - link party!




Ieri am aruncat un ochi prin blogosfera- lancezeala mare, avea dreptate Anca :). Mai lasati facebook-ul :)). Ma gandeam sa mai reanimam atmosfera, si sa vorbim putin de blogurile pe care le indragim.Ca tot e vacanta si avem mai mult timp de citit.Si de scris :).Majoritatea blogurilor pe care le vizitez cu placere  sunt in blog-roll, imi place sa le am la indemana.E greu sa fac un top 5, fiindca fiecare blog are farmecul lui si imi este drag sa le citesc pe toate. O sa incerc, totusi :
  • Casuta din poveste- un blog fermecator, bine scris, cu imagini minunate.O atmosfera optimista si calda ma intampina de fiecare data cand o vizitez pe Anca. Ma bucur alaturi de ea de lucrurile frumoase pe care le traieste si pe care are  generozitatea sa le impartaseasca cu noi.
  • Marea vietii - imi place stilul direct al Ecaterinei si subiectele pe care le abordeaza. Mi-e drag sa citesc noutati despre frumoasa ei familie si diverse ganduri pe probleme duhovnicesti.Postarile ei imi sunt intotdeauna de folos si de multe ori am gasit la ea, puse in cuvinte clare, raspunsuri la diverse intrebari care ma framantau, sau incurajari pentru diverse situatii.
  • Blogul de la Mare - ce apreciez foarte mult la Irinuca este capacitatea ei de autoanaliza si de perseverenta  in bine. Nu se lasa doborata de imprejurarile vietii, ci merge inainte, cautand mereu sa se autodepaseasca si sa fie un om mai bun.Postarile ei ma motiveaza mereu sa pun si eu inceput bun. 
  • Idei pentru mamici si copii sunt sigura ca toata lumea viziteaza blogul Laurei, fiindca e plin de idei frumoase si de recomandari utile.Modul in care Laura se straduie sa isi educe fetita ma motiveaza si pe mine in incercarea de a fi o mama mai buna. O sa trisez nitel :)) si alaturi de blogul Laurei o sa-l amintesc si pe cel al Ralucai, Caiet pentru scoala de acasa. Laura face multe activitati cu cei trei copilasi si pentru mine e un exemplu de mamica. Am multe de invatat de la ea.
  • La urma, dar nu in ultimul rand Iulia de la Economisim.info are o multime de articole interesante care m-au motivat sa fiu mai chibzuita si sa ma gandesc mai bine pe ce si cat cheltui. 
Chiar daca nu le-am mentionat in top5, nu inseamna ca nu vizitez si citesc cu drag pe Iuliana si al ei Jurnal Aromat, pe Catrinel cu a ei casuta din Delta, pe Adelina ,la care gasesc mereu idei pentru hrana simpla si sanatoasa,pe Laura cea bine organizata si care gateste ium-ium :),pe Carmen-albinuta harnicuta, pe Valentina cu frumoasele povesti tricotate, pe Mihaela cu Blog de Familie si pe toate celelalte doamne minunate din blogrolul meu. Va multumesc ca puneti o particica de suflet intr-o pagina de net si o trimiteti cu drag catre lume!

Voi ce bloguri preferate aveti, si de ce?Sau ce bloguri frumoase/interesante/utile ne-ati recomanda?(puteti raspunde la comentarii sau pe blogul vostru si lasati linkul la colectie).
Va doresc o zi frumoasa tuturor!