sâmbătă, februarie 03, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: 5/52}

 

adus in blogosfera de Corcodusa 
  PENTRU ASTAZI...  
  sambata, 3 februarie 2018


♥  AFARA...
e o zi absolut minunata, parca a venit primavara. Dimineata era innorat si a plouat putin, dar pe la 11 a iesit soarele si e cald, sunt 16 grade. Au aparut si ghioceii in curte. Mai am foarte putini ghiocei, in toamna trebuie sa pun mai multi.


MA GANDESC...
 ca mi-am luat concediu si vreau sa fac o gramada de lucruri - ordine in dulapurile cu haine, curatenie in casa, lectii cu fetele, sa termin niste hartii pentru serviciu, sa incep sa invat pentru un examen, sa crosetez sau sa tricotez ceva- nu m-am hotarat care din ele, sa rezolv niste treburi administrative, sa citesc, sa scriu pe blog...Sa vad cat de bine reusesc sa ma organizez ca sa le fac pe toate :)).


SUNT RECUNOSCATOARE...
   pentru foarte multe lucruri.De exemplu, pentru ca stiu sa citesc si pentru ca sunt atatea carti interesante de cumparat :). 


DIN BUCATARIE...
 fac o supa-crema de legume, si pui cu garnitura de orez si salata de varza.


CE MAI MESTERESC/CREEZ...
  inca nu stiu ce sa lucrez, poate niste mandale crosetate.Sau niste paturele si niste pernute pentru casuta de papusi a fetelor.Un proiect mic, in orice caz, fiindca am putin timp la dispozitie.


CITESC...
  Fiindca e Luna Iubirii , citesc niste carti despre dragoste, evident :)) scrise  de Harville Hendrix, Helen Lakelly Hunt.
 Daruieste iubirea care vindeca - am citit-o deja, dar vreau sa aprofundez cateva aspecte. Este o carte foarte utila in construirea unei relatii sanatoase cu proprii copii.E un instrument foarte bun pentru a incepe lucrul cu sine si a vindeca ranile din copilarie care ne afecteaza relatiile. E una din cele mai bune carti de parenting pe care am citit-o pana acum.
 Primeste iubirea pe care o doresti e un ghid de transformare al relatiilor de cuplu prin intermediul unor tehnici psihoterapeutice, pentru a obtine o Casnicie Constienta.


IMI DORESC...
 sa beau o cafea cu muuulta frisca :)).


AM INVATAT ...
 cam multa matematica saptamana asta :). Ca sa pot ajuta fetele la teme si sa lucrez cu ele ceva in plus trebuie studiez eu intai si sa-mi reamintesc niste lucruri. 

IN CASA...
   bate soarele de afara si e foarte placut.

UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
Astazi e viitorul pe care l-am creat ieri.



IMI PLAC...
 zambilele si ma bucur ca a inceput sezonul lor. Mi-am cumparat un ghivecel mic cu un bulb si abia astept sa infloreasca.


O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...





Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina