vineri, octombrie 04, 2019

Toamna in casa mea :)

Dragele mele, azi pot sa spun si eu, exact ca Bacovia, ca in sfarsit e frumos afara :)). Adica PLOUA!
M-am trezit dimineata in ropotul linistitor al ploii si am deschis geamul sa las umezeala ploii si parfumul de toamna sa intre inauntru, in timp de faceam o cafeluta :). Nu stiu voua, dar mie imi era foarte dor de ploaie!Fiindca in sfarsit pot savura atmosfera calda si placuta din casa :)
Asa ca azi, imediat ce am ajuns acasa m-am lepadat de tot stresul acumulat zilele astea la serviciu, am aprins lumanarica parfumata, mi-am facut un ceai cald , mi-am pus muzica de sezon :)


 si am inceput sa bantuiesc :) pe situl meu preferat,www.FAVI.ro, in cautarea unor idei si a unor produse pentru o atmosfera cozy, potrivita pentru provocarea de octombrie :)  

M-am gandit ca e cazul sa incep cu usa de la intrare si trebuie sa spun ca pur si simplu m-am indragostit de o coronita in culorile mele preferate de toamna si ma gandesc sa fac comanda :)


La coronita se asorteaza o lumanare in aceleasi nuante, cu parfum de scortisoara si de portocale :) pentru masa din bucatarie. Azi am cumparat o lumanare, tot cu aroma de scortisoara, dar nu e asa de frumoasa :(((
Lumânare decorativă Scorțișoară și portocală, 9 cm

Mi-a placut mult si acest ceainic rosu, Green Gate, cu cana  asortata.Rosu e o culoare foarte tomnateca, dar se potriveste si de Craciun *apropo, stiti ca nu mai e mult pana atunci, da ?:)) 


Ceainic din ceramică Green Gate Alice, 1 l, roșuCană din ceramică Green Gate Alice, 300 ml, roșu

Daca as avea loc in casa :) - si poate ar merita sa-mi fac :)) -  mi-ar place mult de tot un fotoliu ca acesta, in care sa ma cuibusesc si sa tricotez, in timp ce imi beau ceaiul 

Fotoliu relaxant material lemn de fag verde GL RELAX GLIDER 87107
Si ce zi de toamna ploioasa e aceea fara duduitul unei  sobite electrice? :)) *am una exact la fel si sunt foarte multumita :). Bine ca mi-am amintit de ea, tocmai o deschid :). A mea are si varianta de foc fara caldura, doar pentru atmosfera :).Cred ca si cea din foto e la fel.


Klarstein St. Moritz sobă electrică 1800W


Voi cum va faceti mai prietenoasa atmosfera din casa pe vremea asta? :)


Imagini pentru cozy autumn gif


Irina


5 comentarii:

Zuzu spunea...

Mi-a intrat frigul in oase. Imi place ploaia doar pe timpul verii.

Valentina spunea...

Imi place ce produse ai ales pentru prezentare, in special fotoliul. Sunt perfecte pentru a crea o atmosfera relaxanta. Am tras cu ochiul la provocare, e valabil daca incep de maine?

moddeviatacom.health.blog spunea...

Mi-au plăcut fotoliul și sobița, chiar îmi face cu ochiul. Am să întru și eu pe site-ul postat de tine, nu știam de el.
Oricum de la tine aflu întotdeauna lucruri frumoase.

Irina C spunea...

just perfect!!

Mona spunea...

Noi avem doua fotolii, zdrăngănite de pitic, șemineul face parte din casa dar e lenea prea mare sa-l pornim acum :) in schimb decoratiunile de toamna sunt nelipsite! La noi e ziua foarte scurta pt 5 luni asa ca tb sa facem ceva frumos in casa :)